Praktisk information

Öppettider

Våra öppettider är vanligen kl 6.30-18. Vid behov kan dessa korrigeras inom en viss ram. Möjlighet till barnomsorg på kvällar och helger finns på Signeshus förskola i centrala Kungsbacka. Under sommaren, oftast vecka 28-31 har vi semesterstängt fyra veckor, då finns en jourförskola som har öppet. Två dagar per termin stänger förskolan för fortbildning av personalen.

Studiedag då förskolan är stängd innevarande termin är 21 oktober.

Omsorg på kvällar och helger

 

Sjukanmälan

Om ditt barn blir sjukt eller av annan anledning inte kommer till förskolan enligt schema ska detta anmälas till avdelningen via telefon eller mail före klockan 07:30 första frånvarodagen. Meddela oss också när barnet komme tillbaka igen, helst dagen innan.

På Region Hallands hemsida finns broschyren "Hur gör vi när barnen blir sjuka?" Informationen riktar sig till föräldrar med barn i förskolan och är tänkt som en vägledning. Klicka på länken för att komma till broschyren.

Hur gör vi när barnen blir sjuka?

Maten i förskolan

Klicka på länken för att hitta förskolans lunchmenyer.

Vad blir det för lunch?

Mer information om maten som vi serverar på våra förskolor i Kungsbacka, hur vi bestämmer maten och hur vi gör den hittar du via länken nedan.

Maten i förskolan.

Olyckfallsförsäkring

Kungsbacka kommun har en kollektiv olycksfallsförsäkring för förskole-och skolbarn. Försäkringen gäller när ett barn eller en elev har skadat sig genom ett olycksfall.

Du hittar mer information om försäkringen och hur du anmäler en skada via länken nedan.

Kungsbacka kommuns olycksfallsförsäkring

E-tjänst för barnomsorg

Kungsbacka kommun har en e-tjänst där du som har e-legitimation närsomhelst kan ändra barnets schema, ändra kontaktuppgifter eller inkomstuppgift med mera. Via länken hittar du vår e-tjänst.

Självbetjäning och blanketter