Praktisk information

Här kan du som förälder ta del av viktiga datum från kalendariet, finna information om matsedel och andra praktiska saker. Här finner du även kontaktuppgifter och övrig information gällande sjukanmälan.

Vklass information

Här får du information hur du ändrar schema och gör sjukanmälan

Mat/lunch

Klicka på länken för att hitta förskolans lunchmenyer.

Vad blir det till lunch?

Mer information om maten vi serverar på våra förskolor i Kungsbacka, hur vi bestämmer maten, och hur vi gör med den med mera hittar du via länken nedan:

Maten i förskolan

Olycksfallsförsäkring

Kungsbacka kommun har en kollektiv olycksfallsförsäkring för förskole- och skolbarn. Försäkringen gäller när ett barn eller en elev har skadat sig genom ett olycksfall.

Du hittar mer information om försäkringen och hur du anmäler en skada via länken nedan:

Kungsbacka kommuns olycksfallförsäkring

 

Öppettider

Våra öppettider är anpassade till det som kallas normalarbetstid. Möjlighet till barnomsorg på kvällar och helger finns på Signeshus förskola i centrala Kungsbacka.

Max fyra dagar per år har vi gemensam utbildning för all personal på förskolan.

Studiedagar under Vårterminen 20201:
2/2
14/6

Studiedagar under Höstterminen 2021:

16/8

Meddela oss gärna om du behöver omsorg dessa datum. Vi erbjuder då ett alternativ; det kan till exempel vara plats på en annan förskola.

Under sommaren, oftast v. 28-31, anpassar de kommunala förskolorna verksamheten till efterfrågan. Det innebär att vi har öppet på ett urval förskolor.

Omsorg på kvällar och helger

E-tjänst för barnomsorg

Kungsbacka kommun har en e-tjänst där du som har en e-legitimation närsomhelst kan ändra barnets schema, ändra kontaktuppgifter eller inkomstuppgift med mera. Via länken hittar du vår e-tjänst.

Självbetjäning och blanketter