Praktisk information

Sjukanmälan

När ditt barn är sjukt eller av annan anledning inte kommer till förskolan enligt schema ska detta anmälas till avdelningen via Vklass före 07:30 första dagen frånvaron gäller.

Meddela oss också via Vklass när barnet kommer tillbaka igen,  helst dagen innan. 

Frukost, lunch och mellanmål 

Klicka på länken för att hitta förskolans lunchmenyer
Vad blir det för lunch 

Olycksfallsförsäkring

Kungsbacka kommun har en kollektiv olycksfallsförsäkring för förskole- och skolbarn. Försäkringen gäller när ett barn eller elev har skadat sig genom ett olycksfall. 

Du hittar mer information om försäkringen och hur du anmäler skada vi länken nedan.

Kungsbacka kommuns olycksfallsförsäkring

Öppettider

Våra öppettider är anpassade till det som kalas normalarbetstid. Möjlighet till barnomsorg på kvällar och helger finns på Signeshus förskola i centrala kungsbacka.

Fyra dagar på år har vi gemensamma kompetensutvecklingsdagar för all personal på förskolan, då är förskolan stängd.

Meddela oss om du behöver omsorg vid dessa tillfälle. Vi erbjuder då ett alternativ,  som exempelvis kan vara plats på annan förskola

Under sommaren, oftast vecka 28-31, anpassar de kommunala förskolorna verksamheten till efterfrågan. Det innebär att vi har öppet på ett urval förskolor i kommunen. Meddela er rektor i god tid om ni behöver omsorg på dessa sommarveckor eller på studiedagar.

Omsorg på kvällar och helger

E-tjänst för barnomsorg

Kungsbacka kommun har en e-tjänst där du som har en e-legitimation när som helst kan ändra barnets schema, ändra kontaktuppgifter eller inkomstuppgifter med mera. Via länken hittar du vår e-tjänst.

Självbetjäning och blanketter