Praktisk information

Sjukanmälan

När ditt barn blir sjukt eller av annan anledning inte kommer till förskolan enligt schema ska detta anmälas till avdelningen via Vklass innan kl. 7:30 första dagen frånvaron gäller. Meddela oss också när barnet kommer tillbaka igen, helst dagen innan, genom att lämna ett meddelande på respektive dag i Vklass.

Mat, lunch

Klicka på länken för att hitta förskolans lunchmenyer

Vad blir det för lunch?

Mer information om maten som vi serverar på våra förskolor i Kungsbacka, hur vi bestämmer maten och hur vi gör den hittar du via länken nedan

Maten i förskolan

Olycksfallsförsäkring

Kungsbacka kommun har en kollektiv olycksfallsförsäkring för förskole- och skolbarn. Försäkringen gäller när ett barn eller en elev har skadat sig genom ett olycksfall.

Du hittar mer information om försäkringen och hur du anmäler en skada via länken nedan

Kungsbacka kommuns olycksfallsförsäkring

Öppettider

Våra öppettider är anpassade till det som kallas normalarbetstid. Möjlighet till barnomsorg på kvällar och helger finns på Signeshus förskola i centrala Kungsbacka.

Under sommaren, oftast vecka 28-31, anpassar de kommunala förskolorna verksamheten efter efterfrågan. Det innebär att vi har öppet på ett urval förskolor.

Omsorg på kvällar och helger

Studiedagar

Max fyra dagar per år har vi gemensam utbildning för all personal på förskolan.

Under hösten 2020 gäller följande datum:

21 september
26 oktober

Meddela oss om du behöver omsorg dessa datum. Maila eller ring rektor Anja Hörnlund; anja.hornlund@kungsbacka.se, 0300 83 45 25. Vi erbjuder då ett alternativ; det kan till exempel vara plats på en annan förskola.

E-tjänst för barnomsorg

Kungsbacka kommun har en e-tjänst där du som har en e-legitimation närsomhelst kan ändra kontaktuppgifter eller inkomstuppgift med mera. Via länken hittar du vår e-tjänst:

Självbetjäning och blanketter