Praktisk information

Sjuk- och friskanmälan

När ditt barn blir sjukt eller av annan anledning inte kommer till förskolan enligt schema ska detta anmälas via V-klass innan klockan 07:30 första dagen frånvaron gäller. Friskanmäl barnet när hen kommer tillbaka igen, helst dagen innan. 

 

Måltider

Vad blir det för lunch? 

Mer information om maten som vi serverar på våra förskolor i Kungsbacka, hur vi bestämmer maten och hur vi gör den med mera hittar du via länken nedan

Maten i förskolan

Olycksfallsförsäkring

Kungsbacka kommun har en kollektiv olycksfallsförsäkring för förskole- och skolbarn. Försäkringen gäller när ett barn eller en elev har skadat sig genom ett olycksfall.

Du hittar mer information om försäkringen och hur du anmäler en skada via länken nedan

Kungsbacka kommuns olycksfallsförsäkring

Öppettider

Våra öppettider är anpassade till det som kallas normalarbetstid. Möjlighet till barnomsorg på kvällar och helger finns på Signeshus förskola i centrala Kungsbacka.

Omsorg på kvällar och helger

Max fyra dagar per år har vi gemensam utbildning för all personal på förskolan. Nästkommande stängningsdagar är:

  • 21 september 2020
  • 26 oktober 2020

Vi erbjuder då ett alternativ, det kan till exempel vara plats på annan förskola. Behöver ni omsorg vill vi att ni meddelar oss snarast.

Under sommaren, oftast vecka 28-31, anpassar de kommunala förskolorna verksamheten till efterfrågan. Det innebär att vi har öppet på ett urval förskolor.

E-tjänster för barnomsorg

Kungsbacka kommun har en e-tjänst där du som har en e-legitimation närsomhelst kan ändra barnets schema, ändra kontaktuppgifter eller inkomstuppgift med mera. Via länken hittar du vår e-tjänst

Självbetjäning och blanketter