Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker

Marknad

Kungsbacka månadsmarknader är för närvarande inställda på grund av covid-19-pandemin.

Uppdaterad 31 augusti 2021

Det sker för närvarande inga månadsmarknader i Kungsbacka. Orsaken är regeringens restriktioner med anledning av coronapandemin. Läs mer på krisinformation.se

Marknaden på Kungsbacka torg

Försäljningsplats är Kungsbacka torg, Södra torggatan mellan Kyrkogatan och Östergatan samt Lindens torg. Marknaden är öppen för försäljning mellan klockan 8.00 och 15.00.

Boka plats

Vill du komma till Kungsbacka och sälja på vår månadsmarknad måste du boka plats senast tisdag klockan 15.00 i marknadsveckan. Boka via formuläret nedan.

På sommarmarknaderna juni - augusti är det speciellt viktigt att du bokar i god tid innan marknadsdagen eftersom efterfrågan är mycket stor på platser.

Skulle du inte ha fått plats innan marknadsdagen så finns det möjlighet att hämta kölappar på marknadsdagens morgon från cirka klockan 06.30, hos marknadsansvarig som befinner sig på torget.

Boka din torgplats här

Utdelning 07.30

Platserna delas ut från klockan 07.30 vid kyrktrappan, så även om du har bokat måste du ha intagit din plats vid den tiden. Har du bokat men får förhinder är det viktigt att du meddelar oss det, annars har vi inte möjlighet att ge dig plats på kommande månadsmarknader.

Boka din marknadsplats på telefon: 0300-83 50 22.

Kostnad

Försäljningsplatserna är alltid 3 meter breda, men kan variera i längd, till exempel 3x3 meter, 6x3 meter, 9x3 etc. Kostnaden för en plats 3x3 meter på månadsmarknaden är 260 kronor, för 6x3 meter 520 kronor och så vidare.

På torgdagarna (tisdagar och fredagar) kostar till exempel 3x3 meter 85 kronor.

Det finns inte möjligheter att ha bilen vid försäljningsplatsen.

Notera att vi inte längre tar emot kontant betalning för marknadsplatserna, utan endast kortbetalning gäller.

Tisdag och fredag

Tisdagar och fredagar när det inte är månadsmarknad har vi torgdagar i innerstan. Försäljningen startar vid 8-9-tiden och kan pågå till klockan 18.