Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker Foto: Adam Folcker

Marknad

Kungsbacka månadsmarknad äger rum den första helgfria torsdagen varje månad.

Är du knalle/säljare bokar du din plats via vår nya e-tjänst nedan.

Marknaden på Kungsbacka torg

Försäljningsplats är Kungsbacka torg, Södra torggatan mellan Kyrkogatan och Östergatan samt Lindens torg. Marknaden är öppen för försäljning mellan klockan 8.00 och 15.00.

Boka plats

Vill du komma till Kungsbacka och sälja på vår månadsmarknad måste du boka plats senast tisdag klockan 15.00 i marknadsveckan. Boka via e-tjänsten nedan. Bekräftelse och placering skickas via epost dagen före marknadsdagen.

På sommarmarknaderna juni - augusti är det speciellt viktigt att du bokar i god tid innan marknadsdagen eftersom efterfrågan är mycket stor på platser.

Skulle du inte ha fått plats innan marknadsdagen så finns det möjlighet att hämta kölappar på marknadsdagens morgon från cirka klockan 06.30, hos marknadsansvarig som befinner sig på torget.

Boka din marknadsplats här

Kostnad

Försäljningsplatserna är alltid 3 meter breda, men kan variera i längd, till exempel 3x3 meter, 6x3 meter, 9x3 etc. Kostnaden för en plats 3x3 meter på månadsmarknaden är 260 kronor, för 6x3 meter 520 kronor och så vidare.

På torghandelsdagarna (tisdagar och fredagar) kostar till exempel 3x3 meter 85 kronor.

Det finns inte möjligheter att ha bilen vid försäljningsplatsen.

Notera att vi inte längre tar emot kontant betalning för marknadsplatserna, utan swish eller kortbetalning gäller.

Tisdag och fredag

Tisdagar och fredagar när det inte är månadsmarknad har vi torghandel i innerstan. Försäljningen startar vid 8-9-tiden och kan pågå till klockan 18.