Praktisk information

 

Skolskjuts

Till skolan åker eleverna med linjebuss eller skolskjuts. Vi har personal på busshållplatsen i samband med att bussarna går. När det är lovdag eller studiedag går det inga bussar. Elever som har rätt till skolskjuts får färdbevis vid terminsstart utan särskild ansökan.

Via länken nedan hittar du mer information om regler för att få skolskjuts samt bussarnas tidtabeller med kontaktuppgifter till bussbolagen.

Skolskjutsregler och tidtabeller för bussar

Sjukanmälan

Vi kommer fån och med ht-16 använda telefontjänsten, mobilappen och webbsidan för frånvaroanmälan via knapptelefon, mobilenhet eller dator. Systemet finns tillgängligt för kommunens alla skolor. Läs mer och hämta manual: http://www.kungsbacka.se/utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/Lov-ledigheter/Franvaroanmalan/

Numret ni ska använda är 0515-777613

Sjukanmälan skall göras av elevens vårdnadshavare eller annan vuxen före klockan 08:00 varje dag ert barn är frånvarande.

Mat, lunch

Klicka på länken nedn för att hitta våra skolors menyer.

Vad blir det för lunch?

Du kan också se skolornas menyer via mobilappen Skolmaten. Den är helt gratis att ladda hem till respektive telefon och nås på telefonen via Appstore för Iphone, Google play för Samsung, HTC, Sony Ericsson med flera, eller Windowsstore för Nokia.

 

Olycksfallsförsäkring

Kungsbacka kommun har en kollektiv olycksfallsförsäkring för  förskole- och skolbarn. Försäkringen gäller när ett barn eller en elev  har skadat sig genom ett olycksfall.

Du hittar mer information om försäkringen och hur du anmäler en skada via länken nedan.

Kungsbacka kommuns olycksfallsförsäkring