Jubileumsvecka!

Förskolan och skolan Fullriggaren Malevik stod klar hösten 1992 och har därför funnits i 25 år vilket såklart måste firas!

Under hela veckan arbetar eleverna schemabrytande med temat 25 år alt. 1990-talet. Det kommer att synas på olika sätt till exempel att vi firar genom att vårt skepp är dekorerat, att vi flaggar, att  vi på flera ställen visar filmer om när skolan byggdes och händelser under de 25 åren, informationsplanscher finnas uppsatta inne på skolan och det ges möjlighet att gå en poängpromenad med frågor om skolans historia.

På tisdag är tidigare anställda och elever välkomna för en rundvandring på skolan.

På onsdag är det elevernas dag och då blir det en slags femkamp (med fler grenar!) där åldersblandade grupper (F-9) jobbar tillsammans och skall genomföra de olika grenarna och på så sätt samla poäng i jubileumskampen.

På torsdagen bjuds alla vårdnadshavare in mellan 8.30-11. De ges då möjlighet att ta del av det temaarbete eleverna arbetat med under måndagen och tisdagen bl.a. genom att besöka utställningar och se uppträdande. De bjuds på fika bl.a. kökets hembakade bullar!

Eleverna har önskat att skapa något bestående som ett minne av veckan och det kommer att bli ett konstverk med havstema. Under veckan kommer de att  skapa olika havsvarelser som skall pryda konstverket, detta kommer sedan att finnas på en av innergårdarna.

Även på förskolan kommer det märkas på olika sätt att vi firar, t ex kommer barnen att arbeta med temat 1990-tal. På tisdag fm kommer de att sjunga sånger från då och på onsdagen är de med när vi firar enheten kl 12.45 på fotbollsplan, troligtvis i glitter och glamour!