En frisk generation HT-15

Information till dig som har barn som ska börja i årskurs 2

En frisk generation avslutar snart sitt första verksamma år på Gullregnsskolan. Under två terminer har familjer med barn i årskurs 2 på skolan medverkat i projektet som syftar till att ge barnfamiljer en mer aktiv och hälsosam vardag. Tillsammans har vi provat på olika föreningsaktiviteter som till exempel karate, simning, ridning, bågskytte, geocaching och mycket mer.

Nu är det dags för nästa gäng att få chansen att delta i En frisk generation! Efter sommaren kommer de familjer med barn som då börjar i årskurs 2 att utgöra våra nya grupper. På våra träffar får ni möjlighet att röra på er, umgås med familjen och träffa nya vänner. Alla våra aktiviteter är gratis för dig och din familj och vi håller till stor del till i skolan gympasal. Vi gör även utflykter till områden runtom i Kungsbacka samt sommar-, och skidresor. I samband med aktiviteten bjuder vi på middag eller mellanmål.

Under april månad har samtliga barn i årskurs 1 fått hem information om projektet och höstens uppstart. Våra ledare deltog också vid ett föräldramöte under veckan 16. Som ett nästa steg kommer alla familjer att kontaktas via telefon för att få mer information och möjlighet att ställa frågor.

Vet ni redan nu att er familj vill delta? Fyll i den Intresseanmälan som era barn fått med hem från skolan och lämna till klassläraren. Intresseanmälan är inte bindande utan endast en anmälan för er familj att prova på En frisk generation när vi startar upp till hösten.

Om ni har några funderingar så är ni varmt välkommen att kontakta oss.

Sandra Kosk
Hälsopedagog Kungsbacka kommun, En frisk generation
0300-83 49 35
sandra.kosk@kungsbacka.se

Jonas Nyman
Hälsopedagog Kungsbacka kommun, En frisk generation
0300-83 49 57
jonas.nyman@kungsbacka.se

 

Mer information om vårt arbete finns på vår hemsida och i vår broschyr.

En frisk generations broschyr

En frisk generations hemsida