Iseråsskolans dag 21 maj kl 11-14

Information om Iseråsskolans dag 2017 Snart är det dags för årets höjdpunkt, Iseråsskolans dag!

Dagen är en aktivitetsdag för hela skolan där elever och föräldrar tillsammans ansvarar för olika aktiviteter/stationer. Vi får möjlighet att träffa varandra och utforska delar av skolan. Bjud gärna med släkt och vänner och visa upp vår fina skola.

Överskottet från dagen är ett välkommet bidrag till trevliga aktiviteter i klasserna.

I år går Iseråsskolans dag av stapeln 21 maj kl 11-14.

Det blir enligt traditionsenligt upplägg bollkastning, loppisar, caféer och så vidare. Varje klass har fått en tilldelad aktivitet enligt rullande schema, se nedan. Ta hjälp av eleverna och övriga föräldrar i klassen. Enligt tradition samlar vi även in till en korg som sedan lottas ut. Innehållet är valfritt, men får gärna vara sponsrat så det blir maffiga korgar.

Av intäkterna från dagen går 90% direkt till eleverna och kommer delas lika mellan alla klasser. Resterande pengar går till ett av klasserna framröstat välgörande ändamål.

Vi kommer eventuellt att ha andra aktiviteter t ex uppvisning från några idrottsföreningar. Tipsa gärna oss i planeringsgruppen om fler möjliga aktörer. Ni kanske känner till någon förening som vill visa upp sin verksamhet?

Inom kort kommer en mer detaljerad information om programmet, placering på skolgården, kassarapportering, tips inför planeringen mm.

Detta meddelande går ut till alla föräldrar på hela skolan och ett hett tips till alla klassföräldrar är att starta planeringen av klassens aktivitet redan nu.

Vi ser fram emot en toppendag I strålande sol!!

Hälsningar från planeringsgruppen.

Anna Franséhn AnnaF@arcticstudio.se Lönneberga B, Strandsgatan 4

Cecilia Jarche Cecilia_jarche@hotmail.com Lönneberga B, Sörgården 2B

Catherine Concaro Catherine.Concaro@gmail.com Sörgården 2A

 

Finns det intresse hos någon mer att ingå i planeringsgruppen vore det toppen!

Kontakta då någon av ovanstående. Vi kommer att träffas den 19 april kl. 19.00 på Mr Döner.