Årskurs 4

Nu är vårterminen i full gång! Vi har fått en ny lärare till våra klasser. Joacim bytte skola och istället har Camilla "Millan" Sewerin börjat hos oss. Hon är mentor i S4 och har svenska och/eller engelska i alla klasser i fyran. Vi har också fått lära känna Mika Hagnevik som arbetar i E4.

Vi har jobbat en del med programmering på våra mattelektioner och mer ska det bli. Vår IKT-pedagog Mia har besökt oss vid några tillfällen och hjälpt oss i vårt arbete. Vi kommer också få besök av Digitalverksta'n senare i vår. Vi ska vara med i schack-fyran och kommer att få lära oss att spela schack. Efter sportlovet ska vi få åka på teater hos Teater Halland och se föreställningen "Att vara Andreas". Innan dess kommer några av skådespelarna att besöka oss!

Åk 4-eleverna får under vårterminen praktisera i skolmatsalen. Det har varit ett väldigt uppskattat uppdrag!

Ett väldigt roligt projekt som årskurser i 3 - 6 arbetar med är vårt samarbete med Glada Hudik. Under vårterminen kommer vi att göra olika arbetsuppgifter och hela projektet kommer att avslutas med att vi får åka till Scandinavium och gå på deras föreställning Trollkarlen från Oz.