Ansökan elevens val fotboll/innebandy öppnar 22/11 kl.10.00

På Kapareskolan erbjuder vi inom ramen för elevens val såväl en fotbolls- som en innebandyinriktning. I fotbollen har vi ett samarbete med Onsala bollklubb (OBK) och i innebandyn har vi ett samarbete med Onsala innebandyklubb (OIBK). Träningarna genomförs tillsammans med personal från OBK respektive OIBK.

Såväl fotbollsinriktningen som innebandyinriktningen har för årskurs 7 träningar varje vecka under sommarhalvåret (påsklov till höstlov) och varannan vecka under vinterhalvåret (höstlov till påsklov).

Alla blivande årskurs 7-elever är välkomna att söka till dessa båda inriktningar.

Ansökan görs i nedanstående länk som aktiveras måndagen den 22 november kl. 10.00. Alla elever som är intresserade av att träna fotboll eller innebandy kommer att erbjudas plats på något av alternativen, dock inte med säkerhet inom önskat val med anledning av platsbegränsning (gäller främst innebandyn).

Ansökan om elevens val fotboll/innebandy 
Klicka HÄR

Vår målsättning är att skapa en positiv och glädjefull utvecklingsmiljö för att bevara intresset för såväl idrott i allmänhet, men fotboll och innebandy i synnerhet.

Eleverna som väljer antingen fotboll eller innebandy på elevens val kommer att bedriva dessa träningstillfällen utanför ordinarie skoltid

Grupperna kommer vara en blandad kill- och tjejgrupp. Hur stora grupperna blir, beror på antalet sökande.

Vid frågor kontakta:

Martin Skoglund, lärare idrott & hälsa Kapareskolan
072-995 32 77
martin.skoglund@kungsbacka.se 

Carl-Daniel Cregård, rektor Kapareskolan
0300 83 57 01
carl-daniel.cregard@kungsbacka.se
 

Roger Löfman, fotboll OBK
076-164 21 19
sportchef@onsalabk.se 

David Rydbeck, innebandy OIBK
076-1618177
kansli@onsalainnebandy.se