Öppet hus har ägt rum 14/10

Öppet hus har ägt rum på Kapareskolan 14/10 . Ansökan till Kapareskolan är nu öppen och Val av skola görs via vår e-tjänst. Val av skola-perioden är öppen till den 26 oktober.

Du behöver en e-legitimation/ bankid för att logga in. För dig som inte har möjlighet att göra en digital ansökan finns en blankett. Mer information hittar du på Kungsbacka kommuns hemsida.

För mer info se presentation av Kapareskolan som rektorerna höll på öppet hus. 

På Kapareskolan erbjuder vi inom ramen för elevens val såväl en fotbolls- som innebandyinriktning. I fotbollen har vi ett samarbete med Onsala bollklubb (OBK) och i innebandyn med Onsala innebandyklubb (OIBK). Träningarna genomförs tillsammans med personal från OBK respektive OIBK.

Fotbollsinriktningen är för åk 7 förlagd till sommarhalvåret (fram till höstlovet på hösten och efter påsklovet på våren) medan innebandyinriktningen är jämnt fördelad över läsåret.

Alla blivande årskurs 7-elever är välkomna att söka till dessa båda inriktningar.

Ansökan görs i nedanstående länk som aktiveras måndagen den 23 november kl. 10.00. Alla elever som är intresserade av något av ovanstående alternativ kommer att erbjudas plats.

Länken Ansökan om elevens val innebandy/fotboll öppnar 23/11 kl.10.00

Vår målsättning är att skapa en positiv och glädjefull utvecklingsmiljö för att bevara intresset för såväl idrott i allmänhet, men fotboll och innebandy i synnerhet.

Eleverna som väljer antingen fotboll eller innebandy på elevens val kommer att bedriva dessa träningstillfällen efter ordinarie skoltid

Grupperna kommer vara en blandad kill- och tjejgrupp. Hur stora grupperna blir, beror på antalet sökande.

 

Vid frågor kontakta:

Martin Skoglund, lärare idrott & hälsa Kapareskolan
072-995 32 77
martin.skoglund@kungsbacka.se 

Anders Svensson, rektor Kapareskolan
0300 83 57 02
anders.svensson@kungsbacka.se
 

Roger Löfman, fotboll OBK
076-164 21 19
sportchef@onsalabk.se 

Anna Spangenberg, innebandy OIBK
073-862 14 27
anna.spangenberg@kungsbacka.se