Trump på besök!

I fantasins värld kan allt hända och när årskurs 6 på Särö skola hade teaterföreställning om stormaktstiden, bjöds publiken på en spännande tidsresa mellan 1600-talet och nutidens Sverige. Historiska kungar och snapphanar delade scen med Donald Trump, schlagerveteraner och popstjärnor.

Matsalen på Särö skola var fylld med föräldrar, syskon och släktingar. Efter hembakt fika och trevligt mingel var det dags för skådespelarna att inta scenen. Historiska nedslag i stormaktstidens Sverige blandades friskt med nutidens teknik och musik.

Publiken fick uppleva historiska höjdpunkter som regalskeppet Vasas avsegling och det ödesdigra slaget vid Lutzen. De fick titta in på festligheterna vid drottning Kristinas kröning på Stockholms slott och de fick ta emot besök av USA:s nye president Donald Trump. Allt detta på grund av en ny tidsapp.

Träffsäkra repliker, härlig sång och en dos ungdomlig kärlek fick publiken att skratta gott och applåderna ville aldrig ta slut. Med andra ord, teater när den är som bäst!