Sommarhälsning!

”Sommaren är kort och det mesta regnar bort” sjunger Tomas Ledin outtröttligt i sin gamla schlagerdänga år efter år. Många av oss som bor i Sverige håller kanske med, samtidigt som det finns en viss charm (!) med bortregnade silluncher och tjocktröjor i juli. För plötsligt händer det! Sommaren kommer på besök och vi går alla all-in, eftersom vi aldrig har en aning om hur länge den stannar. Underbart är verkligen kort när det gäller den svenska sommaren.

På Särö skola hävdar vi att ett läsår är alldeles lagom långt och att vi alla är redo för ett långt sommarlov med allt vad det innebär i form av sköna sovmornar, salta havsbad och tid till att bara få vara.

Vi har knutit ihop kunskapssäcken väl även detta år, trots en envis och långdragen pandemi. Vi har varit tvungna att hjälpas åt lite mer, anstränga oss lite mer och hålla ut lite mer. Vi har gjort det tillsammans med alla våra elever och med er föräldrar och nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln.

När våra elever lämnar Särö skola vill vi att de ska ha med sig sunda värderingar, värdefull kunskap och en stark tro på att allt är möjligt.

Vi vill att de ska ha med sig fina minnen av roliga stunder och av pedagoger som engagerat sig, lyssnat och brytt sig om.

Vi är stolta över våra elever och vi är stolta över det arbete som vi gör tillsammans med er föräldrar! Tack för ert stora och genuina engagemang! Tack till Särö föräldraförening för er kreativitet och vilja att hjälpa, informera och förbättra – ni är fantastiska!

Med dessa rader vill vi önska er en alldeles magisk sommar oavsett om ni väljer att njuta av den i hängmattan, vid strandkanten eller på någon annan plats i vårt vackra land. Fånga ögonblicken och ta hand om varandra i denna ljuva sommartid…

Sommarhälsningar

från

Ledning och personal, Särö skola

 

Bra att veta!

Fritidsverksamheten är stängd: V.28 – 31

Stängningsdag (fritids stängt): Onsdag den 11 augusti

Terminsstart läsåret 21/22: Tisdag den 17 augusti 8.30