Spring Fling - en ny tradition!

En fredag i maj gick årskurs nios nya tradition, Spring Fling av stapeln. Spring Fling, som har sitt ursprung i USA, är en glamorös lunchbjudning med mingel, god mat och högtidliga tal

Ett hav av ballonger

Dresskoden var "vår" och gästerna gjorde entré i skira sommarklänningar och stiliga kavajer Eleverna väckte stor uppmärksamhet på skolan och många nyfikna samlades för att beundra det eleganta sällskapet..Efter parfotografering, tiospromenad och bubblande dryck var det dags att slå sig ner vid de stilfullt dukade borden. Temat för eftermiddagen var vitt och silver och ett hav av vita ballonger täckte golvet.

Tal till både kvinnan och mannen

Resten av eftermiddagen njöt gästerna av god mat med italiensk touch. Tal, tävlingar och diverse överraskningar avlöste varandra. Några av höjdpunkterna var talen till kvinnan respektive till  mannen. När festligheterna var över på Särö skola blev det konsert med Veronika Maggio för en stor del av gänget. 

En återkommande tradition

Tanken är att Spring Fling ska bli en återkommande tradition på Särö skola. En strålande idé tycker alla inblandade elever och pedagoger. För vad är väl en bal på slottet mot en äkta Spring Fling?! Säkert inte alls lika roligt!