Hej och välkommen!

Du som får den här nyheten har nyligen bestämt dig för att prenumerera på Miljö & Hälsoskydds sms-tjänst. Av tekniska skäl kan du få den här nyheten flera gånger.

Via den här tjänsten vill vi hjälpa dig att ta ditt eget ansvar som företagare eller verksamhetsutövare. Via SMS kommer du få veta om det har hänt något intressant inom ditt verksamhetsområde. Vi kommer också att skicka vidare viss information från myndigheter som Naturvårdsverket och Livsmedelsverket. Den typen av information kan aldrig bli komplett, du har fortfarande ett eget ansvar för att hålla reda på exempelvis vilka lagar och regler som rör din verksamhet, men vi ska försöka hjälpa till och underlätta ditt arbete.

Vi håller dig informerad om viktig information

Vi kommer också att flagga upp information som inte direkt är nyheter, men som vi vill påminna er om, exempelvis vilka regler som gäller för vissa saker. Det betyder att du inte kommer få alltför många nyheter. Vi tänker inte skicka dig några meddelanden om vi inte har något särskilt att säga, så det kan dröja ett tag emellan. Så här i början måste vi också skicka om nyheter för nya prenumeranter, så du kan få samma meddelande mer än en gång. Detta minskar förhoppningsvis snabbt.

Det är vår förhoppning att du ska få hjälp att göra rätt. Sprid gärna till kollegor och andra att sms-tjänsten finns. Tillsammans ska vi göra vårt bästa för att det ska vara lätt att göra rätt!

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Kungsbacka direkt 0300-83 40 00 eller via e-post info@kungsbacka.se.