Mobil med nyhetsbrevet på skärmen

Prenumerera på kommunens nyhetsbrev

Är du nyfiken av vad som händer i Kungsbacka? Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om kommunens verksamhet och evenemang.

I vårt nyhetsbrev Direkt från kommunen får du aktuell information, nyheter om kommunens verksamhet och tips om evenemang direkt till din e-post. Nyhetsbrevet innehåller ett urval av nyheter från kungsbacka.se och skickas ut varannan vecka. Att prenumerera är kostnadsfritt och du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration.

Läs det senaste nyhetsbrevet Direkt från kommunen

Fyll i namn och e-postadress i formuläret via länken så blir du prenumerant*.

Prenumerera på nyhetsbrevet direkt från kommunen

Nyhetsbrevet har uppehåll under jul- och nyårshelgen samt under sommaren.

*När du anmäler dig så registrerar vi din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbreven till dig. Du kan när som helst säga upp din prenumeration via länken i nyhetsbrevet. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om dataskydd och hur vi hanterar dina personuppgifter.

Kundcentret Kungsbacka direkt

info@kungsbacka.se