Bild på Josefine och Tommy, två medarbetare i Kungsbacka kommun. Bild på Robin och Anna, två medarbetare i Kungsbacka kommun. Bild på Daniel och Elisabeth, två medarbetare i Kungsbacka kommun.

Socialt arbete

Kungsbacka växer och söker nya medarbetare. Individ & Familjeomsorg ger stöd i livssituationen till barn, ungdomar, vuxna, familjer eller personer med funktionsnedsättning. Nu behöver vi dig som vill bidra med din kompetens och ditt engagemang. Vi har plats för människor!

Hos oss finns ett brett utbud av jobb; vissa för dig med högskole- eller gymnasieutbildning, andra där dina personliga egenskaper är viktigast. Du kan ha en tillsvidareanställning, tidsbegränsad anställning eller jobba på timmar när det passar dig. På sommaren erbjuder vi självklart också sommarvikariat.

Välj rubriken Socialt stöd eller Timvikariat på vår sida Lediga jobb, så hittar du alla våra lediga tjänster. Du kan också klicka på våra olika yrkeskategorier här under för att läsa mer om jobben och vad som krävs. Vi annonserar även ut andra tjänster än de som listas här nedan, inom till exempel administration, ekonomi och andra stödfunktioner

Möt våra medarbetare

Se filmerna med några av våra medarbetare, där de berättar om sina jobb och sitt engagemang.

Josefine, skönhetskonsulent och stödassistent: "För mig är jobbet i Kungsbacka mer än ett arbete. Det är fint att ge det där lilla extra och få de boende att känna sig vackra."

Anna, hästintresserad verksamhetschef: "Ridsport kräver styrka, mod och tydlighet. Det har jag användning för i mitt jobb som ledare." 

Daniel, musikälskande personlig assistent: "Kvällen innan jag ska gå till jobbet känner jag att imorgon skall jag dit, gud vad roligt!"

Elisabeth, arbetskonsulent med intresse för bakning: "Jag hjälper människor att hitta sammanhang där de får vara sig själva."

Följ våra jobbkonton i sociala medier