Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker Stödfamiljer som vill göra en värdefull insats!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


När var senaste gången du gjorde skillnad på riktigt? Kan du erbjuda en trygg, inspirerande och respektfull miljö? Är du duktig på att lyssna?

Då är det just dig vi söker! Hos oss får du möjlighet att göra en riktigt god insats för dina medmänniskor. Vi på Individ och familjeomsorg i Kungsbacka söker nu flera stödfamiljer till barn, unga och unga vuxna med olika funktionsnedsättningar och behov.

Vill du bli stödfamilj i Kungsbacka?
Som vårdnadshavare till barn med funktionsnedsättning kan man ibland behöva avlastning. Hos en Stödfamilj får barnet miljöombyte samtidigt som föräldrarna får tid att vila och återhämta sig.

Vad är en stödfamilj?
Som stödfamilj tar ni emot barnet i ert hem, vanligtvis en helg i månaden. En stödfamilj kan se ut på många olika sätt, par eller ensamstående, med eller utan egna barn. Det krävs ingen utbildning för att bli stödfamilj men det ska finnas fysiskt och känslomässigt utrymme att ta emot barnet i er familjs vardag. Ni ska ha en trygg och stabil livssituation och viljan att göra en långsiktig insats.

Vad får du som stödfamilj?
Du kommer i detta uppdrag att få vägledning, stöd och hjälp att utföra ditt uppdrag samt ekonomisk ersättning i form av arvode och omkostnadsersättning enligt SKL:s riktlinjer. Att vara stödfamilj är ett förtroendeuppdrag, inte ett arbete.

Hur ansöker jag?
Kontakta oss om du är intresserad och vill veta mer. Vi gör sedan en utredning som inkluderar utdrag ur belastnings- och socialregistret. Därefter träffar ni familjen och om allt känns rätt för samtliga parter planerar vi för introduktion.

Vi tar emot intresseanmälningar löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Observera att detta är ett förtroendeuppdrag och inte en anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Löneform
Förtroendeuppdrag.

Sysselsättningsgrad
50-100 %

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/774


Publicerat
2018-10-04

Sista ansökningsdag
2019-01-06


Kontakt

Enhetschef Ellinor Lind, 0300-83 46 27Logga in och ansök Tillbaka