Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare med specialitet till Furulidsskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Om oss
Nu står Furulidsskolan klar. En helt ny skolbyggnad med ett nytänk kring miljöer för att främja lärande hela dagen. Är du lärare med utbildning inom specialpedagogik, specialpedagog eller speciallärare vill vi att du bidrar till våra lärmiljöer genom tydliggörande och relationell pedagogik.

Vi har under fyra års tid varit utlokaliserade till en äldre skola med paviljonger. Men nu har 215 elever och 30 personal flyttat in i den helt nya skolbyggnaden. Skolan är indelad i fyra arenor/arbetslag, två för F-3 och två för åk 4-5. Nästa läsår växer vi och arenorna för de äldre eleverna kommer att omfatta även åk 6.

Din profil 
Vi söker dig som är utbildad för att undervisa i grundskolans årskurser 1-6. Personlig lämplighet är viktig för oss. Du kan vara specialpedagog, speciallärare eller lärare med ett särskilt fokus på specialpedagogik.

Vi ser helst att du är driftig, stabil, relationsorienterad och ansvarstagande. Du värnar om ett gott samarbete och är välkomnande emot elever, kollegor och vårdnadshavare. Har du intresse av, kunskap om eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik behöver vi dig. Du kanske har ett särskilt fokus på elever med autism och ADHD.

Vad kommer du att få göra som medarbetare hos oss? Som medarbetare på Furulidsskolan kommer du att få möjlighet att tillsammans med elevhälsan som arbetslaget planera, genomföra och utvärdera verksamheten. Du kommer att arbeta nära eller i undervisning och bidra till att elever mer än nu utnyttjar sin fulla potential.

I rollen som lärare med ett särskilt fokus på det som kanske annars är svårt, ser vi det som extra viktigt att du är en tydlig ledare och har förmåga att anpassa innehåll och metoder för varje situation och elev/grupp.

Mer om Furulidskolan
Furulidskolan är en skola för elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i Vallda i ett naturskönt område med skogen intill. Skolan ingår i pedagogiskt område Norr. Vi har förebyggande och främjande arbete i fokus där lågaffektivt bemötande är en viktig del i relationsskapandet. De digitala verktygen är en självklar del i undervisningen och arbetet på skolan.

Vi fortsätter att utveckla lärandet till att bli mer omvärldsanknutet och kreativt. Vi har olika internationella samarbeten igång för att vidga perspektivet i vardagen men också ur ett utvecklingsperspektiv. Den absoluta målsättningen är att organisera undervisningen utifrån elevernas behov och förutsättningar oavsett ålder. Vi utmanar traditionella skolstrukturer för att nå vårt mål.

Vi erbjuder
1-2 tillsvidareanställningar på deltid/heltid.

Tillträde för uppdragen sker enligt överenskommelse. Hos oss kommer du att uppleva engagemang, men också utmanas utifrån ett coachande ledarskap från din chef. Varmt välkommen med din ansökan senast den 2 januari. Urval sker löpande.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
50-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/948


Publicerat
2018-11-28

Sista ansökningsdag
2019-01-02


Kontakt

Rektor Ulrica Alnebeck, 0300- 83 47 78Logga in och ansök Tillbaka