Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare till Individuella programmet på Särskolan, Aranäs

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vi är en modern gymnasieskola både till det yttre och inre. Tillsammans skapar vi en trivsam skola med generös och respektfull atmosfär. Vi söker nu en kollega för att undervisa på gymnasiesärskolans individuella program, i hem- och konsumentkunskap samt engelska. Vill du utvecklas tillsammans med oss?

Uppdraget som gymnasielärare hos oss
I denna roll kommer du tillsammans med närmaste kollegor att planera, undervisa och utvärdera den pedagogiska undervisningen i riktlinjer med läroplanen. Du kommer att individanpassa motivationstekniker och konstruktiv kritik i syfte att främja nyfikenhet och lust att lära i klassrummet. F
ör oss är det en självklarhet att du ser alla elever och gör ditt yttersta för att lyssna och skapa förtroende. 

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för särskolan. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet från gymnasiesärskola eller liknande verksamhet.

Som person är du relationsinriktad, lösningsorienterad, stabil och en fena på att samarbeta och lyssna till din omgivning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Verksamhetens uppdrag
Aranäsgymnasiet är en kommunal gymnasieskola som ligger i Kungsbacka centrum med ca tio minuters gångväg från buss- och järnvägsstationen. På skolan har vi ett tiotal program samt gymnasiesärskolans individuella program. På det individuella programmet tar vi tillvara på individens speciella talanger och kunskaper. Vi utbildar självklart utifrån egna förutsättningar och ser olikheter som positivt! Vi har en estetisk profil, som genomsyrar verksamheten och vi jobbar tillsammans för att ge våra elever ett meningsfullt vuxenliv såväl i yrkeslivet, som på fritiden. Läs gärna mer om verksamheten, här.

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillsättning VT 19. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 22 december.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/952


Publicerat
2018-11-29

Sista ansökningsdag
2018-12-22


Kontakt

Biträdande gymnasiechef Anna Johansson, 0300- 83 34 80Logga in och ansök Tillbaka