Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare i årskurs 1-3 sökes till Älvsåkersskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Har du ett relationsorienterat arbetssätt, är positiv till IKT och ser barnen som den främsta tillgången i ditt arbete? Vill du vara med och forma framtidens förskolor i Kungsbacka med närhet till natur och kommunikationsförbindelser? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi på Älvsåkersskolan vill bemöta våra elever med trygghet och professionalitet, så att utforskande kan ske genom inflytande och fantasi. 

Vi söker nu en lärarkollega till årskurs 1-3.

Verksamhetens uppdrag
Älvsåkersskolan ligger mitt i ett vackert åkerlandskap en knapp mil norr om Kungsbacka centrum. Här går elever från förskoleklass till årskurs nio. På skolan arbetar vi tillsammans för att eleverna och medarbetarna skall känna trygghet och arbetsglädje i syfte att uppnå måluppfyllelse. Vår ambition är att alla elever skall känna sig väl bemötta under sin dag och detta arbetar vi med både på grupp- och individnivå. Vårt trygghetsteam samt elevhälsoteam håller sig ständigt uppdaterade om vilka behov som finns i de olika klasserna. 

Personalen arbetar i ”vardagslag”, som består av ca 3-5 pedagoger och tillsammans ansvar lagen för en åldersgrupp elever. Laget ansvarar också för mentorskap, planering och utvärdering av arbetet. Vi ser positivt till digitala läromedel och utveckling av IT under lektioner. Hos oss har alla elever i årskurs 6-9 därför tillgång till varsin Ipad. Vi utvecklar ständigt arbetet med IKT i undervisningen. Hoppas du vill vara med att utveckla vår verksamhet till en skola att räkna med idag och i framtiden. 

Din profil
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet för att undervisa i årskurs 1-3.

Som person är du nyfiken, relationsskapande och trygg. Du har lätt för att organisera ditt arbete, jobba mot uppsatta mål och god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning i januari 2019. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan senast 23 december. Urval sker löpande.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Januari, 2019.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/961


Publicerat
2018-12-07

Sista ansökningsdag
2018-12-23


Kontakt

Rektor Madeleine Strasek, 0300- 83 45 43Logga in och ansök Tillbaka