Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Nya parkeringsvakter till Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Verksamhetens uppdrag
Kungsbacka kommun har under många år varit en expansiv kommun med hög tillväxt. Under den senaste tioårsperioden har vi också utvecklat och förbättrat våra interna processer för att få en verksamhet med hög kvalitet och för att ge åra invånare en bra service. Satsningen har skett med målsättning att långsiktigt bli en av Sveriges Bästa kommuner.

På förvaltningen för Teknik arbetar för närvarande cirka 160 personer. Vi ansvarar för planering, utbyggnad, drift och förnyelser av gator, gatubelysningsnät, kollektivtrafikanläggningar, parker, vatten och avloppsanläggningar med mera.

Vi söker nu dig som vill arbeta som parkeringsvakt hos oss. Du kommer att arbeta på avdelningen Parkering & Tillstånd och din arbetsplats blir det nybyggda Teknikens Hus.

Befattningens roll och mål
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att handla om att:

* Utfärda kontrollavgifter och parkeringsanmärkningar enligt gällande lagstiftning.
* Utfärda tillfälliga dispenser för uppställning av fordon.
* Föredömligt hantera och bemöta kundrelationer vid pressade situationer.
* Bistå handläggande tjänsteman i ärende som rör flyttning av fordon.
* Hantera aktuella dataprogram för LTF och registrering av kontroll- och felparkeringsavgifter.

Din profil
Nu söker vi dig som har avslutad gymnasieutbildning och därtill har grundkursen för kommunal parkeringsövervakning. Vi vill dessutom att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet och B-körkort. Det är meriterande om du även har utbildning i Flytt av fordon.

Du är en serviceinriktad, kommunikativ, lugn och saklig person som har lätt för att samarbeta med din omgivning.  

Känner du igen dig? Då ser vi hoppfullt fram emot din ansökan!

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 23 december 2018.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/962


Publicerat
2018-12-03

Sista ansökningsdag
2018-12-23


Kontakt

Emanuel Forsell, 0300-83 41 29Logga in och ansök Tillbaka