Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

HR-specialist inom arbetsrätt

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Har du erfarenhet av strategiskt HR-arbete? Trivs du i en roll där du får stort mandat, behöver fatta beslut och utveckla HR-processer inom förhandling och lönebildning? Då kan detta vara ditt jobb hos oss!

Verksamhetsområde HR
Område HR ansvarar för att Kungsbacka kommun har ett starkt varumärke samt uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Vi driver, leder och utvecklar de kommungemensamma processernas inom HR. I verksamheten finns bland annat kompetenser inom kompetensförsörjning, arbetsmiljö, ledarutveckling, lönebildning och arbetsrätt. Vi är idag tre HR-specialister inom olika inriktningar på Kommunledningskontoret och söker dig som vill var en del av vårt engagerade team.

Om rollen hos oss
Som HR-specialist kommer du att ansvara för att samordna och utveckla Kungsbacka kommuns HR-processer med inriktning mot området förhandling, facklig samverkan, arbetsgivarfrågor och lönebildning. Detta innebär ett självständigt arbete med ett konsultativt förhållningssätt mot kommunens chefer. Du fattar beslut inom berörda processer med stort mandat samt leder centrala förhandlingar som representant för arbetsgivaren Kungsbacka kommun. Du ansvarar också för kommunens årliga lönerevision.

Du säkerställer att arbetet är effektivt och ändamålsenligt inom ditt ansvarsområde och genom initiativ, utveckling och implementering av kommunens personalstrategier bidrar du för att nå de politiska målen inom området. Du kommer förutom att lösa dina uppgifter samarbeta med andra HR specialister i ett team där du förväntas bidra till teamets utveckling. I rollen ingår också att vara stöd i arbetsgivar- och förhandlingsfrågor mot övriga förvaltningarnas HR-organisationer. I din roll rapporterar du till kommunens HR-chef.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleexamen på minst kandidatnivå inom adekvat område eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av att självständigt driva HR-processer samt att ge kvalificerat HR-stöd till chefer. Tidigare erfarenhet såväl som goda kunskaper inom arbetsrätt, lönebildning och förhandling är ett krav. Tjänsten kräver i övrigt mycket god muntlig och skriftlig förmåga på svenska.

Som person är du bekväm med att arbeta på strategisk nivå och kan lätt förstå hur strategiska vägval och beslut påverkar delarna i hela organisationen. Det är meriterande om du har erfarenhet av HR-arbete i en politiskt styrd och/eller större organisation. Erfarenhet av central facklig samverkan ser vi också som meriterande.

Som person har du god samarbetsförmåga, är prestigelös och kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Din kommunikation präglas av tydlighet och du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete effektivt. Du anpassar dig till förändringar och tar ansvar för dina åtaganden. Sist men inte minst, tar du initiativ, sätter igång aktiviteter, uppnår resultat och gillar att ha roligt på jobbet! Läser du denna annons fortfarande och känner igen dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att påverka, göra skillnad och att ta ansvar. Hos oss får du utvecklas i din profession och där balans i livet är en självklarhet. Här hjälper vi varandra och har roligt tillsammans. Läs mer om hur det är att jobba hos oss, här. Varmt välkommen med din ansökan senast 31 december 2018.

Om oss på Kommunledningskontoret i Kungsbacka kommun
Det nya kommunledningskontoret har till uppdrag att leda, utveckla, samordna och styra Kungsbacka kommun som helhet. I uppdraget ingår att stödja kommunstyrelsen i sin uppsiktsplikt. Kontoret tar sig an kommunövergripande strategiska frågor och leder dem från början till slut. Kontoret ska samordna resurser från hela kommunens verksamheter för att ta fram modeller, lösningar på frågor och utmaningar på uppdrag av kommundirektionen eller från kommunstyrelsen. Vi strävar efter att hitta effektiva arbetsformer där vi nyttjar våra resurser på bästa sätt.

# LI-KUNGSBACKA 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/969


Publicerat
2018-12-05

Sista ansökningsdag
2018-12-31


Kontakt

Jesper Edlind, HR-chef, 0300- 83 42 34

Alicja Stefan, Rekryteringsspecialist, 0300-83 71 17Logga in och ansök Tillbaka