Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Brandskyddssamordnare till serviceområde Fastighet

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Söker du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete där du får vara både ute och inne, en i laget men också agera självständigt? Vi söker en sådan person, som därtill har kunskap och vana av säkerhetsfrågor inom brandskydd.  

Om oss
I Kungsbacka är vi stolta över att så många väljer att flytta till oss. Varje år får vi över 1 000 nya invånare. Fastigheters uppdrag är att tillgodose kommunens totala lokalbehov. Vi förvaltar cirka 400 000 kvadratmeter egna och inhyrda lokaler som hyrs ut internt till kommunens olika verksamheter. Vi ansvarar för planering och projektsamordning samt inredning vid ny- och ombyggnationer. Vi arbetar med brandskydd, hyresadministration, fastighetsdrift och -skötsel, akut och planerat underhåll samt verksamhetsvaktmästeri. Vi förvaltar främst skolor, idrottshallar, förskolor och ett fåtal särskilda boenden. Fastigheterna vi har hand om är allt från historiska byggnader till helt nybyggda.

Det här kommer du att jobba med hos oss
I rollen som brandskyddssamordnare har du helhetskonceptet inom förebyggande brandskydd. Du är huvudanläggningskötare för kommunens brandlarm. I dina arbetsuppgifter ingår utförande av service, montage och installation av brandskyddsutrustning. Det är du som anordnar, skräddarsyr och utvärderar utrymningsövningar enligt verksamheternas önskemål. Du kommer också att ha en löpande dialog med säkerhetstekniker, brandskyddsansvariga och brandskyddsombud. Du ansvarar för att dokumentation (den s.k. SBA- pärmen) är uppdaterad och felfri, planerar, organiserar samt håller utbildningar i brand och HLR.

Arbetet är omväxlande och kommer bestå av att ge kunderna stöd i alla delar av brandskyddstjänst, från inspektion till att hålla utbildningar för kundernas personal samt ombesörja att dokumentation är aktuell. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom säkerhet SMO/Riskhanteringsakademien eller liknande, alternativt dig som har flerårig erfarenhet av arbete som brandskyddstekniker/brandman eller liknande arbete. Du har mycket goda kunskaper i datorhantering samt god språklig förmåga gällande svenska, tal och skrift där du har förmåga att skriva enkel och tydlig återkoppling. Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande; hålla utbildningar, SBA-kontroller, byggnadstekniskt brandskydd, HLR instruktörs utbildning, kontroll av brandsläckare och brandlarm månad/kvartalskontroll, inbrott/passersystem.

Vi tror att du som söker den här tjänsten är en social och öppen person som trivs i en roll där du strukturerar och driver ditt eget arbete framåt mot ett gemensamt mål. Ditt sätt att bemöta kunder är professionellt, omhändertagande och lyhört. Givetvis är god service viktigt för dig. Du är lagspelare som lägger stor vikt vid att både ditt och teamets arbete genomsyras av kvalité. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö och du ser möjligheter i förändring.

I samband med en eventuell intervju ska du hålla en presentation på cirka 5 minuter om något som intresserar dig.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för den här tjänsten.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 31/12 2018.
Vid funderingar vänligen kontakta: Johan Arvidsson på tel: 0300-83 79 50 eller
Jessica Wibeck på tel. 0300-83 79 60

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/971


Publicerat
2018-12-05

Sista ansökningsdag
2018-12-31


Kontakt

Säkerhetstekniker, Johan Arvidsson, 0300-83 79 50

Enhetschef, Jessica Wibeck, 0300-83 79 60Logga in och ansök Tillbaka