Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker medarbetare till Kungsbacka simhall!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vill du bidra till att våra badgäster trivs och får den hjälp de behöver? Vill du ge service till andra människor och ansvara för säkerheten på Kungsbackas simhallar?

Arbetet och rollen som badmästare
I denna roll kommer du främst att jobba i Kungsbacka simhall, dock kan arbete också förekomma i Fjärås simhall. Arbetet är omväxlande och innehåller bland annat badbevakning, simundervisning, bemanning av kassa och café,  städning och vattenträning/vattengympa.

Din profil
Vi söker dig som är badvakts- och simlärarutbildad eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda vattenträning/vattengympa Som person är du serviceinriktad, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

Om förvaltningen för Kultur & Fritid 
Förvaltningen för Kultur och Fritid består av tre verksamhetsområden; Bibliotek, kulturliv & turism, Ung fritid och Bad, idrott och motion. Organisationen innefattar också en enhet för Folkhälsa, en enhet för Kommunikation och verksamhetsstöd och en enhet för Kvalitet och uppföljning.

Kungsbacka simhall 
I Kungsbacka simhall finns en 25-metersbassäng, undervisnings- och plaskbassäng, vattenrutschkana, bubbelpool, bastu och cafeteria. Fjärås simhall har en 25-meterbassäng, plaskbassäng, bastu och cafeteria. I båda simhallarna bedrivs också gym och gruppträningsaktiviteter i Actics regi.

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75 procent med tillträde 1 februari eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 6 januari 2019.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
1 februari 2019 eller enligt ök.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
75%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/981


Publicerat
2018-12-05

Sista ansökningsdag
2019-01-06


Kontakt

Enhetschef Sara Nygren, 0300- 83 46 45Logga in och ansök Tillbaka