Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Legitimerad arbetsterapeut som Vill, Vågar och Kan sökes till Hemsjukvården

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Är du redo för ny utmaning? Vi erbjuder ett meningsfullt och utvecklande arbete med trevliga kollegor, där vi tillsammans ansvarar för att ha roligt på jobbet varje dag.

Du blir en del av en rehabenheten och är med och driver verksamheten framåt i syfte att leverera utifrån behov genom att tänka nytt, samarbeta, välkomna, med kunden i centrum.

Om oss i hemsjukvården
Hemsjukvården i Kungsbacka kommun är en stor organisation med nästan 200 medarbetare. Vi arbetar för att i dialog med patienter och anhöriga forma en god och säker hälso- och sjukvård som ger förutsättningar för god livskvalitet hela livet. Hemsjukvården ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till patienter i alla åldrar som är inskrivna i hemsjukvården. Patienterna bor i ordinärt boende, på vård och omsorgsboende, gruppboende, på korttidsboende eller vistas på daglig verksamhet i kommunen.

På rehabenheten arbetar leg. arbetsterapeuter, leg. fysioterapeuter, metodutvecklare, samordnare, syn-och hörselinstruktör och administratör. Arbetsterapeut och fysioterapeut arbetar nära tillsammans i team. Rehabenheten leds av två chefer.

Rollen som arbetsterapeut hos oss
Du planerar och utför hälso-och sjukvårdsinsatser i dialog och samverkan med patient, anhörig, fysioterapeut, sjuksköterska och omsorgspersonal. Dina arbetsuppgifter som arbetsterapeut innebär att genom bedömning, behandling och hjälpmedelsutprovning möjliggöra ett så aktivt och självständigt liv som möjligt för våra patienter utifrån deras förutsättningar och behov. En viktig del i arbetet är att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsinsatser till omsorgspersonal. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Combine. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten genom arbetsgrupper. Tillsammans arbetar vi för en god och säker hälso- och sjukvård.

Din Profil
Vi söker dig, legitimerad arbetsterapeut, som med engagemang vill vara en del av rehabenheten i Kungsbacka kommun. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du har en viktig roll för att erbjuda våra patienter en god rehabilitering och utveckla verksamheten. Du innehar B-körkort.

Som person är du kreativ, flexibel och har ett självständigt arbetssätt. Du trivs med att arbeta i team och samverka med andra professioner runt patientens behov. Du ska ha god social förmåga och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan, senast den 28 januari.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka kommun

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/1035


Publicerat
2018-12-20

Sista ansökningsdag
2019-01-28


Kontakt

Enhetschef Camilla Nordh, 0300-83 51 47Logga in och ansök Tillbaka