Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker grundskollärare till mellanstadiet åk 4-5, på Fjärås Bräckaskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Fjärås Bräckaskolan ligger i sydöstra delen av Kungsbacka Kommun. Vi är en skola med ca 600 elever från förskoleklass till år 5 och har åtta fritidshem.

Vi, ledningen söker dig
som vill vara med och påverka, inredning och nytänkande både i så väl undervisning som i lärmiljöer. Vi vill att du ser på ditt uppdrag som utvecklande, relationellt, viktigt och utmanande. För oss är det viktigt att du ansvarar för att ha roligt på jobbet, tar stort ansvar för och känner stolthet över ditt uppdrag.

Du söker till oss
för att få möjlighet att arbeta tillsammans med fantastiska elever och kollegor i en enastående vacker, historisk och inspirerande miljö. Du söker också till oss för här finns stora möjligheter till utveckling, lärande, fina traditioner, nytänkande och att ha roligt.

Kommer du till Fjärås Bräckaskolan ingår du i ett arbetslag och erbjuds en mentor. Här får du möjlighet att engagerat och prestigelöst samarbeta för att öka elevernas trygghet och.

Vi har påbörjat vår resa mot en ny skola. Ett spännande och utmanande arbete, där Du kommer få möjlighet att påverka.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola i Kungsbacka
Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtidens måluppfyllelse. Vi fokuserar mycket på kollegialt lärande, formativ bedömning, kunskap, utvecklande lärmiljöer, att eleverna ska känna sig trygga och tycka det är roligt att komma till skolan för att lära. Vi tror på ett ansvarsfullt och tillitsbaserat förhållningssätt och att varje medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Om Kungsbacka kommun
I Kungsbacka växer framtiden. Kommunen har 78 000 invånare och är en av de mest expansiva i Sverige. Här är nära till naturen och havet – och bara 20 minuter till Göteborg. Vi som jobbar på Kungsbacka kommun ser till att invånarna får god service med hög kvalitet. Det gör vi genom att låta kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Ett gott bemötande skapar trygghet för invånarna. Läs gärna mer om oss och vårt arbete på www.kungsbacka.se.

Din profil
Spelar ingen roll, är du rätt lärare för oss så anpassar vi tjänsten efter dina behörigheter, kompetenser och personlighet.

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 100%. Tillträde så snart det är möjligt. Varmt välkommen med din ansökan senast den 2019-01-10 Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att LAS- företrädelsen inte behöver tas i anspråk och att erforderliga beslut fattas.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/1036


Publicerat
2019-01-09

Sista ansökningsdag
2019-02-06


Kontakt

Rektor Katrin Andersson, 0300- 83 53 62

Rektor Anna Palmås, 0300- 83 53 42

Rektor Susanne Lyckevall, 0300- 83 76 09Logga in och ansök Tillbaka