Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Vikarierande bygglovshandläggare till kommun med stark tillväxt!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vi söker nu en ny medarbetare för ett vikariat till vårt starka bygglovsteam och vill ha dig som letar efter ett meningsfullt och utmanande arbete. Är du serviceinriktad, strukturerad och samtidigt har intresse och kunskap kring bygglov? Varmt välkommen att läsa vidare här!

Rollen som bygglovshandläggare hos oss
I rollen som bygglovshandläggare handlägger du hela bygglovsprocessen och fattar självständigt beslut i enlighet med plan- och bygglagen samt gällande detaljplan. Du förbereder och föredrar även i vissa fall ärenden i vår nämnd. Du arbetar till stor del med att ge råd och information till allmänhet, företagare och exploatörer. I rollen förekommer en del fältarbete. Som medarbetare på avdelningen deltar du även i arbetet med att kontinuerligt effektivisera handläggningsprocessen, ge invånarna god service och ett professionellt bemötande.

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arkitektur med husbyggnadsinriktning eller annan likvärdig eftergymnasial utbildning, exempelvis YH/KY utbildning med inriktning bygglov/gestaltning. Du har goda kunskaper om plan- och bygglagen med dess föreskrifter och byggregler. Du har erfarenhet av att arbeta med gestaltning och har god förmåga att bedöma byggnaders yttre utformning utifrån historisk, kulturhistorisk och miljömässig synpunkt. B-körkort är ett krav. Arbetet förutsätter även att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och att du har en god IT-kunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra för att hitta lösningar. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift och strukturerar ditt angreppssätt för att driva dina processer framåt. Vi ser även att du underhåller dina kunskaper inom området och är en kunskapsresurs för både kollegor och allmänheten.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om oss på Byggnadsförvaltningen
Vårt uppdrag är kort och gott att säkerställa en god samhällsbyggnad. Vi är ett 60-tal medarbetare som hjälper invånare och företagare med bl.a. bygglov samt hanterar kommunens kartverk.

Villkor
Vi erbjuder en visstidsanställning (s.k. vikariat) med start enligt överenskommelse och under cirka 1 år. Välkommen med din ansökan senast den 3 februari 2019.

Vi erbjuder också
Man mår bra av att röra på sig! Därför erbjuder Kungsbacka kommun friskvårdsersättning till alla anställda. Ersättningen är 75 procent för kort för motion och friskvård, dock högst 1 500 kronor per kalenderår. Utöver friskvårdsersättningen tillämpar arbetsgivaren också flextidsavtal och erbjuder rabatt på pendlingskort för anställda.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
enligt överenskommelse

Löneform
individuell

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/1038


Publicerat
2018-12-20

Sista ansökningsdag
2019-02-03


Kontakt

Peter Sebestyén, 0300-83 40 15Logga in och ansök Tillbaka