Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Teknik i Kungsbacka söker Rörnätstekniker

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Är du vår nya miljöintresserade kollega som tillsammans med oss på Teknik vill vara med och utveckla Kungsbackas rörnät? Vi har ett roligt, flexibelt och ansvarsfullt jobb att erbjuda dig med rätt inställning och erfarenhet av liknande uppdrag.

Verksamhetens uppdrag
Förvaltningen för Teknik ansvarar för planering, utbyggnad, drift och förnyelser av gator, gatubelysningsnät, kollektivtrafikanläggningar, parker, planteringar, lekplatser, trafik- och parkeringsanläggningar, Kungsbacka Bredbandsnät, vatten- och avloppsanläggningar, renhållning, återvinning och deponier. Kort sagt gör vi vardagen lite enklare för kommunens invånare.

Teknik VA består av c:a 75 personer varav 28 arbetar med drift- underhåll- förnyelse och nyanläggning av kommunens VA ledningar. 

Vi söker nu en kollega som rörnätstekniker med inriktning dricksvatten. Du kommer bland annat att fokusera på underhåll av ventiler och brandposter, vattenmätarbyte, kloreringar och avstängningar vid vattenläckor. 

Din profil
Du är självständig, strukturerad, ordningsam, kommunikativ och framförallt samarbetsvillig och lyhörd för din omgivning. 

Vi söker främst dig som har VVS certifikat med god kunskap om hur ett kommunalt VA-rörnät fungerar. Vi välkomnar också dig med gedigen erfarenhet inom fältet. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har BE-körkort samt "Arbete på väg"- utbildning. 

Observera att vår inställelsetid vid beredskap är 45 minuters bilfärd från Kungsbacka, därmed kan detta ses som en förutsättning för att klara av jobbet. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning i mars eller enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 3 mars 2019.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Mars månad eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/22


Publicerat
2019-01-21

Sista ansökningsdag
2019-03-03


Kontakt

Enhetschef Jörgen Fredriksson, 0300- 83 52 85

Nina Fjellskålnes , 0300- 83 81 16Logga in och ansök Tillbaka