Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker Film/Spolbilschaufför till Teknik i Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Nu behöver vi en rörnätstekniker för ett omväxlande och flexibelt arbete med spolning, filmning, rök och färgning av kommunens avloppsledningar. Är det här din arena? Då vill vi gärna se din ansökan!

På förvaltningen för Teknik arbetar 170 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastruktur i hela kommunen. Vi ansvarar för bland annat gator och gatubelysning, färdtjänst, gång- och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvatten och avloppsrening, sophämtning och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Kort sagt: -vi gör vardagen lite enklare för kommunens invånare.

VA avdelningen består av 65 personer varav ca 25 arbetar med drift- underhåll- förnyelse och nyanläggning av va-ledningar.

Din profil
Vi vill att du har god kunskap och erfarenhet från VA-ledningsarbeten. Du kan gärna ha gymnasieutbildning inom VA eller annan utbildning på området exempelvis KY utbildning. C-körkort är ett krav och det är meriterande om du har BE körkort samt arbete på väg. Då IT baserade system används inom verksamheten är det viktigt att du har god datorvana.

Vi söker dig som är strukturerad och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är kommunikativ då stor del av arbetet sker i arbetslag men även att du trivs med självständigt arbete.

Villkor
Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt. 
Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 3 mars 2019.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/23


Publicerat
2019-01-21

Sista ansökningsdag
2019-03-03


Kontakt

Jörgen Fredriksson, 0300-83 52 85

Nina Fjellskålnes , 0300- 83 81 16Logga in och ansök Tillbaka