Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Sommarvikarie till Aktivitetshuset Regnbågen

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vi söker nu vikarier till Aktivitetshuset Regnbågen som vill jobba hos oss i sommar.

Ditt uppdrag hos oss
Aktivitetshuset Regnbågen erbjuder sysselsättning och arbetsträning enligt SoL. Verksamheten erbjuder social gemenskap, strukturerad sysselsättning och arbetsträning.

Våra verksamheter vänder sig till personer med psykiska funktionsnedsättningar som till följd av långvarig och allvarlig psykisk sjukdom eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som har svårigheter att ta del av samhällets ordinarie utbud av arbete/sysselsättning.

På Regnbågen har vi schemalagda gruppaktiviteter: estetiska, hälsofrämjande samt arbetsinriktade. Vi serverar lunch som tillagas ihop med deltagarna, har en träffpunkt på eftermiddagarna och driver ett café.                                                                                      

Din profil
Vi söker dig som har eller läser omvårdnadsutbildning med inriktning mot psykiatri, socionom, socialpedagog, KY/ YH utbildning inom området eller annan utbildning som riktar sig till målgruppen och som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi vill även att du har B-körkort.

Det är meriterande om du har kunskap eller erfarenhet om förhållningssätt, metoder och strukturerat arbetssätt för människor med kognitiva eller psykiska funktionsnedsättningar.

Som person är du flexibel, kreativ, trygg i dig själv samt tycker om att arbeta självständigt utifrån mål och planer men du behöver även kunna leda en grupp och ta initiativ till att konversera med deltagarna. Du tar ansvar och har en god samarbetsförmåga, personlig mognad och förmåga att skapa och utveckla goda relationer med våra deltagare. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Timanställning med möjlighet till schema under sommaren, tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 30/3 men urval sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
20-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/34


Publicerat
2019-01-18

Sista ansökningsdag
2019-03-30


Kontakt

Anneli Ström / enhetschef, 0300-837465Logga in och ansök Tillbaka