Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Slöjdlärare till Åsaskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka
Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden.

Om oss på Åsaskolan
Åsaskolan ligger mitt inne i Åsa tätort och är en F-9 skola med cirka 650 elever. Skolan startade med ny organisation i augusti 2014 och i den nya organisationen arbetar vi i årskursvisa arbetslag med täta samarbeten. Läs gärna mera om oss på vår
webbplats.

Vi söker nu en träslöjdslärare som vill undervisa i årskurs 3-9 hos oss!

Din profil
Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare i trä och metall. Du är bekväm med att använda IT i din undervisning. Du har engagemang för utveckling och arbetar aktivt med elevinflytande. Du är lugn och trygg samt anpassningsbar till ändrade omständigheter. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Vidare värdesätter du, precis som oss, gott arbetsklimat och glädje i vardagen.

Vi erbjuder en visstidsanställning med tillträde snarast på 25-50 procent med möjlighet till förläning. Arbetet är förlagt till en dag i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 17 mars. Intervjuer sker löpande.

Om Kungsbacka kommun
I Kungsbacka växer framtiden. Idag bor ungefär 78 000 invånare i kommunen och vi blir stadigt fler. Som en av landets främsta tillväxtkommuner spelar hög kvalitet och en god service till invånarna en avgörande roll. För att åstadkomma det låter vi kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Ett gott bemötande skapar trygghet för invånarna. Vi arbetar aktivt med vår gemensamma värdegrund, Bitt, vilket står för bemötande, inflytande, tillgänglighet och trygghet. Läs gärna mer om oss och vårt arbete på www.kungsbacka.se.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
25-50%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/40


Publicerat
2019-01-21

Sista ansökningsdag
2019-03-17


Kontakt

Ulrika Jansson, Rektor, 0300- 83 68 04Logga in och ansök Tillbaka