Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Hemteamet i Kungsbacka - ett viktigt, varierat och roligt jobb i sommar!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Äntligen har du chansen igen! Jobbet i sommar där du får uppleva variationer - på riktigt. Ingen dag liknar den förra. Nu letar Hemteamet i Kungsbacka nya härliga förmågor, inspiratörer, omvårdare, medmänniskor, ja, Boendestödjare med ett annat ord, på timanställning hos oss. Är du redo att utveckla verksamheten och utvecklas som person?

Här får du får utlopp för ditt driv, du möter utmaningar som du växer av och efter ett arbetspass känner du att du gjort en viktig insats för någon annan. Låter detta spännande? Vi tror att du har hittat rätt! Välkommen till oss på Hemteamet. Hos oss ansvarar du för att insatserna utförs metodiskt, pedagogiskt och utifrån ett salutogent förhållningssätt.

Din profil
Vi söker dig som har läst alternativt läser omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning eller annan utbildning såsom socionom, socialpedagog eller arbetsterapeut, som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med personer som har psykiska funktionsnedsättningar och/ eller personer som tillhör LSS personkrets 1. Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet från arbete inom områdena neuropsykiatri och missbruk.

Som person är du flexibel, kreativ, samarbetsvillig, ansvarstagande, har en personlig mognad och tycker om att arbeta självständigt utifrån mål och planer. Vidare är du engagerad i ditt arbete och har en positiv människosyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder en timanställning med tillsättning enligt överenskommelse och med möjlighet till schema under sommaren. Arbetstiderna är dagar, kvällar och helger.

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 mars 2019. Men vänta inte då urval och tillsättning sker löpande.

Observera: Innan erbjudande om tjänst begär vi utdrag ur Belastningsregistret. Blanketter för detta finns på Polisens hemsida.

Verksamhetens uppdrag
Vi på förvaltningen för Individ & Familjeomsorg i Kungsbacka ger socialt stöd till barn, unga och vuxna. Vårt syfte är att erbjuda lättillgänglig hjälp som skapar trygghet och främjar självständighet utifrån individens unika villkor.

Vi som arbetar i hemteamet ger alla boendestöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar och personer inom LSS personkrets 1. Vi arbetar bland annat i individens hem och i vardagen är vi ett stöd genom att träna färdigheter och via samtal motivera den enskilde individen till positiva förändringar i livssituationen. Vi arbetar utifrån en psykiatrisk rehabiliteringsmodell i syfte att förbättra personernas möjligheter till återhämtning.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
20-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/48


Publicerat
2019-01-25

Sista ansökningsdag
2019-03-30


Kontakt

Enhetschef Anneli Ström, 0300 - 83 47 65Logga in och ansök Tillbaka