Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Sommarjobb Äskhults by, guide- och kafépersonal

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Guider till sommarsäsongen 2019

Inför sommarsäsongen 2019 söker vi guider med servicekänsla som kan ge våra gäster en oförglömlig upplevelse.

Arbeta hos oss
Våra guider är Äskhults ansikte utåt, där en viktig och avgörande del i rollen är att alltid agera professionellt så att våra gäster får med sig en positiv upplevelse. Arbetsuppgifterna består av att hålla ordinarie visningar, temavisningar samt guida bokade grupper. Du kommer också tillhandahålla kaffeservering och hög service till Äskhults alla gäster i vår Kaffestuga. Det ingår praktiska sysslor såsom, köksarbete, servering, kassaarbete, enklare djurskötsel, trädgårdsarbete och städning. Vi söker dig som tänker nytt, samarbetar, välkomnar och levererar att vara med oss till sommarens säsong.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för gästmöten och vill överträffa våra gästers förväntningar.

Som guide har du stor förmåga att fånga intresse och skapa nyfikenhet. Du ska ha fyllt 18 år och tar service på största allvar. Andra egenskaper som vi ser att du har är samarbetsförmåga, flexibilitet, engagemang och lyhördhet i mötet med gäster och kollegor. Vidare ser vi även att du är prestigelös, noggrann, ansvarsfull, strukturerad och har en god förmåga att ta egna initiativ då det krävs för verksamheten.

Den vi söker har studerat ämnen inom pedagogik, service, drama och/eller kulturhistoriska ämnen såsom etnologi, historia och konst. Du talar flytande svenska och engelska samt har god datorvana. Kan du dessutom tyska är det en fördel. Det är meriterande med goda kunskaper i ytterligare språk samt vana från försäljning. Har du något specialintresse inom ramen för Äskhult är det en fördel. Körkort är ett krav. Eget fordon är en fördel eftersom det är långt till allmänna kommunikationer.

Villkor
Vi erbjuder timanställning under säsongen 2019 med start 17 juni och avslut 28 augusti. Vi kan eventuellt erbjuda arbetstillfällen i försäsong och förlängning vid helger och höstens event.

Arbetstiden är förlagd över hela veckan och även vissa sena kvällar.

Välkommen med din ansökan senast 2019-02-28. 

Om Äskhults by
Byn är ett kulturreservat som ägs av Västkuststiftelsen och förvaltningen för Kultur & Fritid i Kungsbacka driver och marknadsför byn som ett besöksmål. Varje sommar gästas vi av cirka 15 000 besökare från framförallt Norden men också från övriga Europa och USA. http://www.askhultsby.se

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning kortare än 3 månader

Tillträde
17 juni

Löneform
Individuell

Antal lediga befattningar
3

Sysselsättningsgrad
Upp till 100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/67


Publicerat
2019-01-31

Sista ansökningsdag
2019-02-28


Kontakt

Wendela Sanne Öhrnell, 0300-83 47 60Logga in och ansök Tillbaka