Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vill du jobba som undersköterska eller undersköterska och koordinator?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete samt ingå i en professionell arbetsgrupp? Mitt emellan Göteborg och Kungsbacka ligger Kullaviks hemtjänst med avkopplande omgivningar och närhet till havet! 

Vi söker dels dig som vill jobba som undersköterska samt dig som vill jobba utifrån ett delat uppdrag som undersköterska och koordinator. 

Uppdragen
Som undersköterska inom hemtjänsten i Kullavik ger du omvårdnad och social omsorg utifrån kundernas individuella behov, i det egna hemmet. Du hjälper kunden i det vardagliga livet utifrån den enskildes behov. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt uppdrag ingår även kontaktmannaskap och ombudsuppdrag

I en av tjänsterna ingår ett uppdrag som 2:e koordinator. Du kommer att arbeta med att samordna och ansvara för ruttplanering i verksamhetssystemen. Samt med den dagliga resursbemanningen i Medvind, inneha samordningsansvar i kontakt med myndighetsutövningen samt hemsjukvården och arbeta målmedvetet med personalkontinuitet.

Du ingår i ett team med enhetschef, koordinator, och täcker upp för koordinatorns frånvaro eller vid verksamhetens behov. Tjänsten är en kombination av administrativt kontorsarbete och omvårdnadsarbete hemma hos kund, där fördelningen mellan arbetsuppgifterna styrs av verksamhetens behov.

För att trivas i rollen som undersköterska med samordnaransvar trivs du i en arbetsmiljö med tidvis högt arbetstempo. 

Kvalifikationer
Som person trivs du med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo och du har förmåga att fatta egna beslut vid behov. Du har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheterna till förbättring och tar gärna initiativ till nya lösningar. Du är självständig, initiativtagande, flexibel till din omgivning och en lagspelare. Du har god analytisk förmåga och kan organisera dina uppgifter på ett metodiskt sätt.

Du är utbildad undersköterska och har B-körkort. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet.

För uppdraget som 2:e koordinator är erfarenhet från de olika verksamhetssystemen Medvind, Combine och Intraphone är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erbjudande
Vi erbjuder tre tillsvidaretjänster på heltid/deltid (75–100%). Vi erbjuder möjlighet till vikariat om du är under utbildning. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagt enligt schema, dag och kvällstid samt varannan helg.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 6 mars.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
75-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/82


Publicerat
2019-02-08

Sista ansökningsdag
2019-03-06


Kontakt

Enhetschef Cecilia Thornström, 0300- 83 50 12Logga in och ansök Tillbaka