Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker timvikarier & sommarvikarier till boende & hemtjänst

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vill du ha ett omväxlande och socialt arbete i sommar- där du gör skillnad varje dag?

Verksamhetens uppdrag

Vi är 1200 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet, ger våra invånare omsorg och sjukvård – hemma eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga formar vi en god, hälsofrämjande och säker omvårdnad där livskvalitet sätts i första rummet. Vi söker nu engagerade sommarvikarier till våra vård- och omsorgsboenden och hemtjänstgrupper som ingår i Vård och Omsorgsförvaltningen.

Befattningens roll och mål

I hemtjänsten besöker du våra kunder i deras hem och ger omvårdnad samt social omsorg utifrån deras individuella behov. Hemtjänstområdena är geografiskt indelade och grupplokalerna finns utspridda i kommunen.

På vård- och omsorgsboendet bor våra kunder som har ett större eller särskilt behov, varav en del boenden och avdelningar är inriktade på demenssjukdom. Utöver detta finns även korttidsplatser för kunder som har ett ökat behov under en viss tid.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt har avslutat termin tre på sjuksköterskeprogrammet.

Vi välkomnar även dig som är outbildad och erbjuder dig möjligheten att testa vår verksamhet som vårdbiträde. För en placering i hemtjänsten kräver vi B-körkort.

Vi söker dig som är flexibel och har ett genuint intresse av att arbeta med människor, som behöver särskilt stöd. Du trivs med ett tidvis högt arbetstempo och har förmågan att anpassa dig utifrån situation. Du är också duktig på att samarbeta och stödjer dina kollegor utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Som person är du initiativrik och lyhörd samt känner en självklar respekt för dina medmänniskor. Du är minst 18 år fyllda, har god datorvana samt goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi erbjuder vikariat och tim-anställningar, beroende på CV och behov. Under perioden juni-augusti finns möjlighet att gå på schema med önskad sysselsättningsgrad. Vi vill att du skall kunna jobba minst 8 veckor under sommarperioden. Skulle du trivas hos oss och vi med dig finns möjligheter att arbeta kvar hos oss även efter sommarperioden.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli en av oss i sommar.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning kortare än 3 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
50-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/84


Publicerat
2019-02-15

Sista ansökningsdag
2019-06-30


Kontakt

Personaladministratör Camilla Orsimo, 0300- 83 66 66

Personaladministratör Carina Sandin, 0300- 83 66 66Logga in och ansök Tillbaka