Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vill du jobba på Korttidsverksamhetens läger med barn och ungdomar?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vem söker vi?
Vi söker dig som trivs bäst i goda samarbeten! Vi tror att du är serviceinriktad, anpassningsbar och har förmåga att leda grupper på ett respektfullt och entusiasmerande sätt. Du har god förmåga att strukturera din agenda och ser positivt till ny teknik. 

Vad kommer du att få göra i detta uppdrag?
Som stödassistent kommer du tillsammans med kollegor och koordinatorer i nära samarbete med enhetschef, samordna insatser från beslut till verkställighet och uppföljning. 

Det dagliga arbetet innebär bland annat arbete med barnen i verksamheten vardagar och lov samt helg. Du kommer att samordna, dokumentera och följa upp insatserna. Vidare kommer du också att genomföra aktiviteter innan, under och efter vistelsen, effektivisera och utveckla arbetsflöden samt hantera övriga administrativa uppgifter.

Vilka är uppdragets kvalifikationer?
Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant i förhållande till uppdraget. Du innehar B-körkort och kan uttrycka dig väl på svenska i både i tal och skrift. Du har erfarenhet av arbete med personer med olika funktionsvariationer och kan kommunicera med människor i olika situationer. God datorvana är ett krav. 

Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av arbete i Medvind, Combine och lågaffektivt bemötande. Det är också en bonus om du har erfarenhet av att organisera gruppaktiviteter för målgruppen. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vilka är vi på Korttidsvistelse?
Till en korttidsvistelse kommer barn och ungdomar inom Neuropsykiatri med funktionsvariationer, exempelvis i form av Vardagsläger efter skolan, dagläger, lov eller helgläger. En familj kan till exempel behöva korttidsvistelse om barnet behöver stimulans och miljöombyte eller om föräldrar och anhöriga behöver avlastning. Vi ordnar också olika aktiviteter.

Verksamheten är för barn och ungdomar med bistånd SoL och LSS med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, till exempel ADHD, ADD och/eller autismspektrumstörningar. Insatsen kan vara på helg med övernattning, helgdagläger, vardagsläger, lov och sommarläger.

Syftet med korttidsverksamheten är både att berika barnens och ungdomarnas tillvaro, och att avlasta föräldrar och anhöriga.  På vistelsen kan barn och ungdomar med liknande funktionsnedsättningar och behov, ska få ett positivt miljöombyte, träffas, umgås och prova på nya aktiviteter.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid (75 %) med start enligt övrenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan i dag, sista ansökningsdag är 3 mars 2019. Urval sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
75%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/86


Publicerat
2019-02-07

Sista ansökningsdag
2019-03-03


Kontakt

Henrik Andersson, 0300- 83 50 39Logga in och ansök Tillbaka