Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker engagerade timvikarier till personlig assistans och våra boenden!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vi söker engagerade timvikarier till personlig assistans och boende med särskild service!

Detta är ett unikt tillfälle att samla kompetens om olika funktionsnedsättningar, lågaffektivt bemötande samt hur du kan stödja personer för att skapa en meningsfull och självständig tillvaro!

Som timvikarie på Bemanningscenter ska du med kort varsel kunna täcka upp för ordinarie personal vid t.ex. sjukdom och semester.

Rollen som Stödassistent/Stödbiträde
På våra boenden behöver personerna stöttning i sin vardag. Vanliga arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, aktiviteter och städning/matlagning. Det finns olika inriktningar på våra boenden; inriktning mot intellektuella funktionsnedsättningar så som autism och inriktning mot psykiatrin. Vi har även korttidsboenden där barn och ungdomar med funktionsnedsättningar vistas. Variationen är stor och arbetet är utvecklande.

I rollen som Stödassistent/Stödbiträde ger du våra boende stöd i alla aspekter av det dagliga livet. Arbetssättet är metodiskt, vilket innebär att du ska vara strukturerad och har förmåga att planera ditt arbete utifrån verksamhetens- och individens behov.

Rollen som personlig assistent
I arbetet som personlig assistent arbetar du åt en person. Du hjälper till med olika saker i hans eller hennes dagliga liv. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vem man arbetar för. Det kan vara allt från personlig omvårdnad till aktiviteter och utflykter utanför hemmet. Vilken erfarenhet du behöver som personlig assistent beror därför på vilken person du ska stödja. Yrket kräver ingen särskild utbildning, däremot krävs det att du är rätt person för jobbet.

Din profil
Vi söker främst dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik, men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom individuellt målarbete samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning.

Du har hela kommunen som ditt arbetsfält och behöver vara beredd på att ta dig runt i kommunen, körkort och tillgång till bil är därför meriterande men inget krav. Som person är du organiserad, relationsinriktad och tålmodig. Du är tydlig i din kommunikation och du samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har fyllt 18 år.

Vi vill att du:

  • är minst 18 år
  • gärna har utbildning inom omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik
  • gärna har erfarenhet av liknade arbete då vi ser det som meriterande
  • du är organiserad, relationsinriktad och tålmodig

Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss!

Villkor
Vi erbjuder anställning på timmar vid behov. Innan erbjudande om tjänst begär vi utdrag ur belastnings-och misstankeregistret.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 8 mars.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning kortare än 3 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
Timanställning

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/87


Publicerat
2019-02-07

Sista ansökningsdag
2019-03-08


Kontakt

Sofia Almér, rekryterare, 0300- 83 78 00

Birgitta Somler, rekryterare, 0300-83 78 00Logga in och ansök Tillbaka