Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Erfaren planarkitekt till Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vårt nya samhällsbyggnadskontor står inför spännande utmaningar då Kungsbacka växer som aldrig förr. Vi söker nu en erfaren planarkitekt som brinner för långsiktig hållbarhet, och som är redo att med kompetens och driv förädla och utveckla Kungsbacka kommun tillsammans med oss. Kan det vara dig vi söker?

Om oss på samhällsbyggnadskontoret
Samhällsbyggnadskontoret arbetar för att skapa attraktiva platser att bo, verka och vistas på. Vi har en nyckelroll i samhällsutvecklingen i Kungsbacka.

Vi ansvarar för samhällsbyggnadsprocessen och består av planavdelning, mark- och exploatering, strategisk avdelning och stab. Vårt arbete bygger på samarbete med flera förvaltningar inom kommunen och externa parter.

Bli en av oss
Du kommer att ingå i planavdelningen på elva personer. Tillsammans diskuterar vi och stöttar varandra i arbetet med kommunens framtida fysiska utveckling och gestaltning. Vi värdesätter sammanhållning och vår gemensamma utveckling och hoppas att du vill bli en av oss.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att självständigt driva planärenden från idé till genomförande i varierande och spännande projekt. Hos oss har du har möjlighet att få arbeta med olika typer av projekt samtidigt som du är med och utvecklar samhällsbyggnadskontoret och vårt arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig med flerårig erfarenhet i rollen som planarkitekt och som har gedigen erfarenhet av projektledning. Goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift är en förutsättning. Har du dessutom erfarenhet av arbete i både privat och kommunal sektor är detta meriterande.

Vi söker dig med hög kompetens inom området och som har förmåga att väga samman hållbarhet, ekonomi, gestaltning och genomförbarhet. Du har lätt för att samarbeta med andra yrkeskategorier både internt och externt och tar gärna till dig av andras kunskap, samtidigt som du bidrar med din egen. 

Som person är du idérik, flexibel, lösningsfokuserad och strukturerad. Du är pedagogisk och kan beskriva och förmedla idéer och planer både visuellt, muntligt och skriftligt till både politiker, kollegor, kommuninvånare och andra intressenter. Du har servicekänsla och finner glädje i att bidra till helheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Vi erbjuder
En tillsvidaretjänst på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 3 april 2019. 

Vi erbjuder en arbetsplats där du har möjlighet att påverka, göra skillnad och att ta ansvar. Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor på en avdelning som präglas av ett gott samarbetsklimat och fin stämning. 

Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/127


Publicerat
2019-02-27

Sista ansökningsdag
2019-04-03


Kontakt

Jenny Olsson, rekryterande chef, 0300834520Logga in och ansök Tillbaka