Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker kollega till Signeshus Vård- och Omsorgsboende

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vill du göra skillnad varje dag? Tycker du om att arbeta med människor? Är du initiativrik och lyhörd för kundens behov? Känner du en självklar respekt för dina medmänniskor? Vi söker dig som tillsammans med oss vill förvalta och utveckla våra fyra hörnstenar; vi välkomnar, vi levererar, vi samarbetar och vi tänker nytt!

Just nu söker vi dig som  är en lagspelare, har en god portion av humor och vill jobba på en somatisk avdelning. Du kommer till en avdelning där fokus ligger på kundens individuella behov.

Befattningens roll och mål
Som undersköterska hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår att upprätta individuella genomförandeplaner och social dokumentation. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert. Nyligen har vi implementerat ett mobilt arbetssätt, Intraphone, som skapar en tydlighet i ditt dagliga arbete samt säkerställer att kunden får sina insatser utförda.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med mångårig erfarenhet. Du har grundläggande datorvana och har vana att dokumentera. Som person är du social, positiv, empatisk och tar gärna egna initiativ.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Verksamhetens uppdrag
Signeshus/ Djäknegården ligger i centrala Kungsbacka och är kommunens största vård- och omsorgsboende med sammanlagt 10 avdelningar med inriktning somatik och demens. Totalt består boendet av 116 lägenheter och cirka 120 medarbetare. Vi vill kunna erbjuda ett tryggt boende, där vi ser samarbete som en nyckelfaktor för vår verksamhet.

Erbjudande
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid/deltid. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg. Arbetstiderna för dagtjänstgöring är förlagda till dag, kväll och helgtjänstgöring.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Kungsbacka kommun mångfald och välkomnar sökanden med alla sorters bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
80-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/141


Publicerat
2019-03-04

Sista ansökningsdag
2019-04-01


Kontakt

Enhetschef Linda Pilman, 0300- 83 52 25Logga in och ansök Tillbaka