Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Biträdande verksamhetschef med fokus på digitalisering till Vård & Omsorg

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Ett av vård och omsorgs fokusområden just nu är digitaliseringens möjligheter. Vi fokuserar på hur vi använder smartare digitala lösningar och arbetssätt för att möta framtidens behov, utmaningar och möjligheter. Bli en del av vår spännande utveckling!

Som biträdande verksamhetschef på Verksamhetsutveckling ansvarar du för digitaliseringsteamet som idag består av åtta medarbetare. Du har personal- och budgetansvar för medarbetarna i teamet och kommer att vara föredragande i frågorna mot både förvaltningsledning och politik.

Du kommer att ha ett nära samarbete med verksamhetschefen och kommer att ersätta denne vid frånvaro.

Du kommer att ha mycket kontakt och samarbete med såväl Kommunledningskontoret som andra aktörer inom och utanför organisationen. Du företräder Vård & Omsorg i digitaliseringsfrågor och kan komma att ansvara för utredningar och projekt inom området.

En inspirerande ledare som kan digitalisering
Vi söker dig som har erfarenhet av och god fackkunskap inom digitaliseringsområdet. Du har en eftergymnasial utbildning, har arbetat inom en politiskt styrd organisation och har tidigare arbetat som chef.

Som ledare ser du vikten av att vara ett föredöme. I ord och handling lyfter du fram de värderingar som vår verksamhet utgår från, och lutar dig mot dom när du fattar beslut.

Genom ditt ledarskap får du andra att vilja och våga. Du är modig, inspirerar till nytänkande och utveckling samt skapar möjlighet för andra att ta mer ansvar och vara med och påverka beslut. Ditt fokus på god arbetsmiljö och ditt sätt att möta människor med värme, energi och respekt skapar entusiasm och arbetsglädje hos dina medarbetare.

Du har god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Dessutom drivs du av att utveckla både person och organisation – du lyssnar in din omgivning, har ett brett perspektiv och kopplar behoven till verksamhetens mål.  

Om oss
Förvaltningen för Vård & Omsorg ger vård och omsorg till personer som på grund av sjukdom, åldrande eller annan orsak behöver stöd i sin dagliga livsföring. Vår verksamhet består bland annat av hemtjänst, hemsjukvård och vård- och omsorgsboende. 

Verksamhetsutveckling arbetar 18 personer för att skapa förutsättningar samt underlätta förändring och utveckling. Det gör vi genom att styra, stödja och samordna.

Vårt arbete bedrivs i huvudsak genom att tillhandahålla:

  • stöd samt att tillse att förvaltningen arbetar lagenligt
  • tydliga beslutsunderlag
  • spetskompetens inom tex. HSL, fastigheter, SoL och avtal
  • stöd i förändringsarbete & processutveckling
  • projektledning


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med flexibel arbetstid. Tillträde enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan senast den 6 april 2019.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/150


Publicerat
2019-03-14

Sista ansökningsdag
2019-04-06


Kontakt

Maria Mangfors Hallberg, 0300-83 87 16

Katarina Svensson, 0300- 83 42 88Logga in och ansök Tillbaka