Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Är du vår nya stödassistent på Onyxvägens Servicebostad?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vi erbjuder ett omväxlande, utvecklande och ibland utmanande jobb! Vill du bli en av oss?

Om oss på förvaltningen Individ och Familjeomsorg
Vi erbjuder stöd till personer med funktionsnedsättning. Vårt mål är att skapa trygghet, erbjuda meningsfull sysselsättning, bidra till den personliga utvecklingen och främja delaktighet i samhället. 

Onyxvägens Servicebostad öppnade 2014 och belägen i Kolla Parkstad, med utsikt över Kungsbackas hamn. På Onyxvägen bor nio unga vuxna hyresgäster som har funktionshinder inom autismspektrum, neuropsykiatrisk problematik och/eller lindrig utvecklingsstörning. Brukarna har egna lägenheter integrerat med reguljära hyresgäster. Vi arbetar med lågaeffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik, AKK och motiverande samtal (MI). Vi arbetar i nära samarbete med vårt resursteam vilket innefattar kommunsjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och metodutvecklare.

Vi söker nu en ny kollega till Onyxvägen. 

Rollen som stödassistent
Uppdraget innebär att ge de boende stöd i det dagliga livet, där målet är goda levnadsvillkor för den enskilde i form av delaktighet och självbestämmande. Vi jobbar med lågaffektiv metod utifrån ett socialpedagogiskt, stödjande förhållningssätt. Du kommer i denna roll att vara en resurs i arbetslaget och stötta dina kollegor. Vidare kommer du att planera och organisera ditt arbete utifrån verksamhetens behov, vilket kräver att du är strukturerad. Ditt uppdrag är även att föra social dokumentation och med brukarens inflytande teckna genomförandeplaner.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Det är även meriterande med kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt vana av administration och dokumentation, enligt gällande lagstiftning. Det är till fördel om du har B-körkort. Har du dessutom kunskap i tecken som stöd så är det ett plus.

Som person är du en duktig lagspelare som trivs i samverkan. Vi ser att du snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ditt lugn i stressade situationer. Vi ser också det som en självklarhet att du har ett stort engagemang för våra boenden.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig? Då ser vi hoppfullt fram emot din ansökan!

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid varav 10-20% är resurstid på andra enheter. I tjänsten ingår dag/kväll/sovande jour samt arbete varannan helg.

Tillsättning den 1 juni eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
1 juni eller enligt överenskommelse.

Löneform
individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/170


Publicerat
2019-03-12

Sista ansökningsdag
2019-03-31


Kontakt

Camilla Gustavsson, Enhetschef, 0300- 83 53 35Logga in och ansök Tillbaka