Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare till Fjordskolan i Onsala

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vad kommer du att få göra som förskollärare hos oss?
Du kommer att tillhöra ett hus där du tillsammans med annan förskollärare ansvarar för planering, genomförande och utveckling av den pedagogiska verksamheten för en förskoleklass. I arbetslaget ingår även en fritidspedagog. Planeringen sker i nära samarbete med ansvariga förskollärare för vår andra förskoleklass. I uppdraget ingår även att arbeta på ett av våra fritidshem.

Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av arbetsglädje, professionalitet, hög kompetens och behörighet. Verksamheten utvecklas systematiskt efter våra behov. Utvecklingsarbetet sker både inom kategorierna och för hela skolan.

Vilka är uppdragets kvalifikationer?
Vi söker dig som har behörighet att arbeta i förskoleklass.

Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, elever och föräldrar. Du trivs med samarbete och är anpassningsbar till situation och individ. Du har också förmågan att självständigt planera och genomföra verksamhet inom förskoleklassens uppdrag i enlighet med LgR11. Du arbetar med eleverna i fokus och är trygg i din yrkesroll. Du värderar elevernas inflytande och delaktighet.

Vilka är vi på Fjordskolan?
Fjordskolan ligger vackert belägen på Onsalahalvön med närhet till fjorden och grönområden. Vi har 487 elever på skolan fördelade på klasserna F-6. Fritidshemmet är integrerat i verksamheten och finns i två hus. Våra äldre elever går på klubben i ett separat hus. Läs gärna mer om oss på vår hemsida, här.

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde 23 april eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 4 april.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Start 23 april eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/179


Publicerat
2019-03-14

Sista ansökningsdag
2019-04-04


Kontakt

Ylla Hinsch, 0300- 83 56 03Logga in och ansök Tillbaka