Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Stödassistent till Tölö i centrala Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker dig som är självständig, trygg och lyhörd till din omgivning. Vi tror också att du är flexibel och nytänkande, där du gärna kommer med idéer som kan utveckla oss och verksamheten. Känner du igen dig? I så fall är du varmt välkommen.

Vill du få en glimt av din framtida chef där hon presenterar vilka kriterier vi söker, klicka HÄR.

Om din roll som stödassistent

Arbetet består av att stödja barn och ungdomar i deras vardag, så som med sociala aktiviteter samt personlig omvårdnad. Vi arbetar tillsammans i team och utgår alltid från barn och ungas individuella genomförandeplan.

Din profil

I arbetet behöver du vara flexible eftersom arbetet med barn med olika behov gör att alla dagar ser olika ut. Du behöver vara ansvarsfull samt att du har din lekfullhet kvar. 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, barnskötare eller har annan relevant vårdutbildning. Om du har erfarenhet av liknande arbete med målgruppen är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Tölö korttidsboende ligger i centrala Kungsbacka med närhet till buss- och tågstation. Vi har plats för fyra barn och arbetar för att våra barn och unga skall uppleva en meningsfull vardag, genom olika former av stöd, aktiviteter samt omvårdnad. Målet för verksamheten är goda levnadsvillkor för den enskilde i form av delaktighet och självbestämmande. Vi jobbar utifrån en lågaffektiv metod, AKK samt med tydliggörande pedagogik.

Erbjudande

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid (37 timmar/vecka dag, kväll, helg, jour) med tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag dock senast 1 september 2019.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/403


Publicerat
2019-08-09

Sista ansökningsdag
2019-09-01


Kontakt

Enhetschef Sofia Holz, 0300-835168Logga in och ansök Tillbaka