Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vill du göra skillnad? Vi söker timvikarier till Vård & Omsorg

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du göra skillnad? Vi söker timvikarier till Vård och Omsorg

Ett arbete som timvikarie hos oss är en resa i personlig utveckling lika mycket som det är ett viktigt och roligt jobb. Du kan förvänta dig glädje, utmaningar, framgång, motgång, energi, vila, arbete utomhus och inomhus, natt och dag. Du utvecklar värdefulla sociala förmågor att ha med dig i alla slags möten genom hela livet.  

Hemtjänsten
I hemtjänsten besöker du personer i deras hem och är ett stöd i deras vardag. Deras individuella behov styr över vilken hjälp de behöver få. Det genom att vara ett socialt stöd i vardagen, såsom sällskap vid ärenden, matlagning och liknande. De kan även behöva hjälp med till exempel hygien, städ och förflyttning. Hemtjänstområdena är geografiskt indelade och grupplokalerna finns utspridda i kommunen.

Vård & omsorgsboenden
På vård- och omsorgsboenden bor personer som har ett större eller särskilt behov, varav en del boenden och avdelningar är inriktade på demenssjukdom. Utöver detta finns även korttidsplatser för personer som har ett ökat behov under en viss tid. Du samarbetar på boendet med dina kollegor och delar rutiner och sysslor såsom vara ett socialt stöd i vardagen samt vara behjälplig med vid exempelvis hygien och städ. Inom båda verksamheterna är arbetstiderna är varierad då vi förser alla våra äldreboenden och hemtjänsten med personal dygnet runt.

Vem trivs hos oss?
Vi söker dig som har ett varmt hjärta som klappar för människor. Om du har utbildning med inriktning mot omvårdnad är det ett plus men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Det är meriterande om du har erfarenhet inom äldreomsorg, omsorgsarbete eller likande arbete.
Som person är du organiserad, relationsinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är tydlig i din kommunikation och du samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har fyllt 18 år. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till bil är meriterande. För en placering i hemtjänsten kan det krävas B-körkort.

Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss!

Vi erbjuder
Vi erbjuder anställning på timmar vid behov. Innan du börjar arbeta kommer du få gå bredvid din arbetsplats för att lära dig rutinerna som gäller. Som timvikarie har du även möjlighet att själv styra hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i vårt bemanningssystem.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
50-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/604


Publicerat
2019-07-01

Sista ansökningsdag
2019-09-30


Kontakt

Camilla Orsimo, Rekryterare, 0300- 83 78 00

Carina Sandin, Rekryterare , 0300- 83 78 00Logga in och ansök Tillbaka