Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vikariecenter söker engagerade vikarier till Kungsbackas förskolor!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Som timvikarie hos oss får möjlighet att arbeta på olika slags arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du får möta barn i en pedagogisk roll och vara med där grunden läggs för barnens livslånga lärande!

Rollen som barnskötare hos oss

Som timvikarie inom förskolan kommer du vara behjälplig i det pedagogiska arbetet och förutom att vara ett stöd för barnen kommer du även bistå närmaste kollegorna med hjälp efter önskemål. Under arbetsdagen kommer du hjälpa till vid exempelvis matsituationer, samlingar och i det pedagogiska arbetet. Arbetet sker både inom- och utomhus, så det är kläder efter väder som gäller. Vikariecenter erbjuder även möjligheten att arbeta på en av våra grundskolor, Furulidskolan. Som timvikarie på Furulidsskolan kommer du vara behjälplig i pedagogiska arbete såsom undervisning i klass och/eller arbete på fritidshem/förskoleklass. Furulidsskolan är en skola för elever från förskoleklass till år 4.

Som timvikarie på Vikariecenter ska du kunna täcka upp för ordinarie personals frånvaro vid t.ex. sjukdom och semester. Vi söker därför dig som gillar ett flexibelt arbete och kan komma in med kort varsel. Arbetstiden är förlagda vardagar med skiftande tider mellan klockan 06:00-18:00 och vi önskar att du kan arbeta större delen av dessa tider.

Vem trivs hos oss?

Om du har utbildning med inriktning mot barn-och fritid är det ett plus men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskola, skola eller annat pedagogiskt arbete. Du har hela kommunen som ditt arbetsfält och behöver vara beredd på att ta dig runt i kommunen, körkort och tillgång till bil är därför meriterande men inget krav.

Som person är du positiv, respektfull, lösningsfokuserad, har stor ansvarskänsla och sätter barnens behov i fokus. Du är en fena på att skapa goda relationer och att samarbeta. Eftersom du arbetar med barn krävs det även goda kunskaper i svenska både i tal och skrift och du skall ha fyllt 18 år. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Känner du igen dig? Då är du hjärtligt välkommen att bli en av oss!

Vi erbjuder

Vi erbjuder timanställningar vid behov med tillsättning enligt överenskommelse.  Som timvikarie har du även möjlighet att själv styra hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i vårt bemanningssystem. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera! Som vikarie kommer du arbeta inom förskola och måste enligt lag visa upp ett utdrag från belastningsregistret före anställning. Blanketten för utdraget, för arbete inom skola eller förskola (442.5), hämtar du enklast genom att trycka här.

Det kan ta upp till 2–3 veckor för belastningsregistret att komma och för att processen ska bli så effektiv som möjligt är det bra om du beställer utdraget så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
timanställning

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/632


Publicerat
2019-08-02

Sista ansökningsdag
2019-09-30


Kontakt

Rekryerare Lena Mattson-Lindelöf, 0300- 83 78 04Logga in och ansök Tillbaka