Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Stödassistent till gruppboende i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi välkomnar stödassistenter som vågar och som har blicken på målet.

Om oss

Gruppbostaden ligger i Kullavik i Kungsbacka kommun med sex servicelägenheter, som riktar sig till vuxna personer med psykiska funktionsnedsättningar. De har behov av stödinsatser enligt Lagen om särskild service till vissa funktionshindrade (LSS). Omgivningarna består av skog och grönområden med närhet till havet och kommunikationerna är goda.

Rollen som stödassistent hos oss

I rollen som stödassistent arbetar du med att främja utveckling och bibehållande av de boendes färdigheter och resurser. Vi arbetar med lågaffektivt bemötande utifrån förståelse för individens behov och grunden för beteenden. Arbetet styrs av vårdplaner och dagliga rutiner. Du upprättar och utvärderar dem tillsammans med den boende. Du får stöd i detta av stödpedagog och metodutvecklare. Du och dina kollegor utgår från ett socialpedagogiskt perspektiv med personliga möten i fokus.

Se gärna din blivande chef prata om uppdraget och verksamheten, här.

Din profil

Du som söker som stödassisten är specialistundersköterska inriktning psykiatri eller behandlingsassistent. Erfarenhet från verksamhet med missbruk, personlighetssyndrom eller psykiatrisk slutenvård är meriterande.

Vi söker dig som i grupp kan arbeta och planera för att brukaren ska bibehålla och utveckla förmågor. Du är målstyrd och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Två tillsvidareanställningar på heltid. Arbetstiden utgörs till 10-20% av resurstid på andra enheter, företrädesvis på vår systerenhet med liknande inriktning.

För din utveckling håller vi internutbildning kontinuerligt samt handledning.

Tjänsten innebär dag-, kväll- och helgarbete och till hösten omarbetas schemat och möjligheter till personlig anpassning finns.

I Kungsbacka kommun arbetar vi med friskvård genom friskvårdsbidrag och stöd till aktiviteter.

Välkommen med din ansökan senast den 2 september 2019.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/635


Publicerat
2019-07-11

Sista ansökningsdag
2019-09-02


Kontakt

Enhetschef Claws Eriksson, 0300-83 75 84Logga in och ansök Tillbaka