Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Avlösare vaken natt till Individ och Familjeomsorg i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker en kille eller tjej som vill jobba som avlösare vaken natt tre vardagsnätter i veckan för en familj med en positiv tjej i 10- års åldern med rörelsehinder, andningsrelaterat funktionshinder samt infektionskänslighet.

Då hon använder nattventilator behöver hon vakas över under natten mellan kl. 21.30-08.30. Nuvarande schema är förlagt tisdag, onsdag och torsdag natt.  

Du behöver inte tidigare arbetat med ventilator men du behöver vara flexibel, lyhörd och vara bra på samarbete då du arbetar i familjens hem. Det är viktigt för familjen att du inte ser detta uppdrag som ett vårdyrke utan som ett serviceyrke. Du ska vara ickerökare och fri från andra starka dofter.

Skriv ett brev och berätta om vem du är och varför du är intresserad av detta uppdrag. Familjen gör ett första urval utifrån ditt personliga brev. Därefter genomförs intervju av enhetschef. Vid fler frågor vänligen kontakta förälder på tfn 0704-828417 vardagar mellan klockan 12-18.

Om oss på avlösarservice

Avlösare i hemmet har som syfte att ge föräldrar till barn och ungdomar med funktionsnedsättning avlösning i hemmet. Barnet får tillsyn och omvårdnad hemma under den tid som familjen vilar eller ägnar sig åt egna aktiviteter.

Din profil

Vi söker dig som är över 18 år, är ansvarsfull, flexibel och har en positiv människosyn. Personliga egenskaper väger tungt i detta uppdrag och vi vill att du är lyhörd, nyfiken och har en förmåga av att anpassa dig efter barnets och dess familjs önskemål och behov. Du skall kunna arbeta självständigt och ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en timanställning på ca 75% med tillsättning enligt överenskommelse. Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 31 augusti.

Observera att kunden kommer vara med i urvalsarbetet och därför rekommenderar vi att du lägger kraft och energi på ditt personliga brev, så att dina kvalifikationer och personliga egenskaper framträder ur bästa perspektiv.

Om du blir aktuell för tjänsten begärs utdrag ur belastningsregistret.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. I vårt uppdrag ingår även att driva boenden för ensamkommande barn och ungdomar. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Ca 75%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/650


Publicerat
2019-08-02

Sista ansökningsdag
2019-08-31


Kontakt

Ellinor Lind, 0300- 83 46 27Logga in och ansök Tillbaka